• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Knivsta

  • Vårt mål: Knivstas bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Knivsta
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Knivsta
Barnvakt i parken i Knivsta

Professionella barnvakter i Knivsta

Låt livet ta en vändning med hjälp av en proffsig barnvakt som ger er säker och mycket positiv barnpassning i Knivsta. Vi kan hjälpa dig med en riktig duktig nanny i hela Uppsala eller Stockholm med omnejd.

När det blir för mycket att stå i och tiden inte räcker till så kan man önska att en Mary Poppins dyker upp som sänd från himlen. Men i verkligheten så kommer det inte att dyka upp en dam från ovan med allt som barn behöver för att vara säkra, glada och utvecklas på rätt sätt. Det gäller att planera så att en barnvakt i Knivsta är redo att dyka upp innan det är försent. Med oss så finner ni den barnflicka som ni alltid har drömt om. Hon finns faktiskt redan nu nära er och hon är på riktigt!

Barnvakter från NannyPoppins är utbildade. Det betyder att de kan första hjälpen såväl som hjärt- och lungräddning. Dessutom så ser vi till att varje nanny i Knivsta som vill jobba med oss vet hur man agerar på ett förebyggande sätt. Med rätt tänk så behöver barn aldrig hamna i situationer som är farliga och det är förstås att föredra.

Vi har också en unik pedagogisk metod som vi lär ut. Den är viktig och en stor hjälp då barnvakten behöver få ordning och reda och följa rutiner. Med vårt stöd så kommer barnflickan inte bara kunna ordna med utvecklande lek. Hon kommer också att kunna hjälpa till med läxläsning och vara ett stort stöd för föräldrar som inte hinner med denna viktiga bit.

Barn har stor fördel av att få vara tillsammans med en seriös barnvakt som känns både som vän och lärare. Vi får ofta höra från föräldrar att det känns så bra med en barnflicka som pratar mycket med barnen. Det är inte ovanligt att barnflickan får veta saker som annars aldrig hade nått föräldrarnas öron. När man får tid att verkligen umgås vid mellanmål och sedan under lek så kan man tala om precis allt. En barnvakt Knivsta blir en del av familjen och barnen ser verkligen fram emot att få vara med henne.

Med hjälp av våra interna utbildningar så förstår er barnvakt i Knivsta hur hon ska hantera barn i olika åldrar på rätt sätt. Hon kan kombinera lek med allvar. Leksaker plockas upp och läxor görs. Det blir till och med roligt att vara lite extra duktig då barnvakten ger så fin feedback.

Kontakta oss idag för att boka in ett första möte för barnpassning i Knivsta. Vi kommer att matcha er med en barnflicka som vi tror kommer att passa er familj bra. Vid prova-på-mötet kommer ni att kunna prata mer mer er barnvakt Knivsta och om barnen och er familj. Nannyn kan då också spendera tid med barnen så att de får lära känna personen som snart kommer att bli en så viktig del av deras liv.

Var kan jag få en barnvakt i Knivsta?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Knivsta oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Alsike, Edeby, Björksta, Bålstaberg, Halmby, Jansberg, Kvarnbol, Lagga, Lingsberg, Olunda och Spakbacken. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg barnvakt i Knivsta för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Knivsta är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt Knivsta hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Knivsta!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Knivsta?

Vi hjälper många familjer i Knivsta med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Knivsta är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Knivsta dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Knivsta kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. För de som är i behov av en barnvakt Knivsta under kvällar eller till och med helger så går detta att ordna. Där gäller det att ha lite mer framförhållning bara. I Knivsta börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt Knivsta, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. En barnvakt Knivsta väljs ut just för er familj!

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Knivsta

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av barnvakt Knivsta
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Knivsta
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Knivsta som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7