Barnpassning i Knivsta

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Professionella barnvakter i Knivsta

Låt livet ta en vändning med hjälp av en proffsig barnvakt som ger er säker och mycket positiv barnpassning i Knivsta. Vi kan hjälpa dig med en riktig duktig nanny i hela Uppsala.

När det blir för mycket att stå i och tiden inte räcker till så kan man önska att en Mary Poppins dyker upp som sänd från himlen. Men i verkligheten så kommer det inte att dyka upp en dam från ovan med allt som barn behöver för att vara säkra, glada och utvecklas på rätt sätt. Det gäller att planera så att en barnvakt i Knivsta är redo att dyka upp innan det är försent. Med oss så finner ni den barnflicka som ni alltid har drömt om. Hon finns faktiskt redan nu nära er och hon är på riktigt!

Barnvakter från NannyPoppins är utbildade. Det betyder att de kan första hjälpen såväl som hjärt- och lungräddning. Dessutom så ser vi till att varje nanny i Knivsta som vill jobba med oss vet hur man agerar på ett förebyggande sätt. Med rätt tänk så behöver barn aldrig hamna i situationer som är farliga och det är förstås att föredra.

Vi har också en unik pedagogisk metod som vi lär ut. Den är viktig och en stor hjälp då barnvakten behöver få ordning och reda och följa rutiner. Med vårt stöd så kommer hon inte bara att kunna ordna med utvecklande lek. Hon kommer också att kunna hjälpa till med läxläsning och vara ett stort stöd för föräldrar som inte hinner med denna viktiga bit.

Läs mer om vår barnpassning

En barnflicka i Knivsta som förstår

Barn har stor fördel av att få vara tillsammans med en seriös barnvakt som känns både som vän och lärare. Vi får ofta höra från föräldrar att det känns så bra med en barnflicka som pratar mycket med barnen. Det är inte ovanligt att barnflickan får veta saker som annars aldrig hade nått föräldrarnas öron. När man får tid att verkligen umgås vid mellanmål och sedan under lek så kan man tala om precis allt. Barnvakten blir en del av familjen och barnen ser verkligen fram emot att få vara med henne.

Med hjälp av våra interna utbildningar så förstår er barnvakt i Knivsta hur hon ska hantera barn i olika åldrar på rätt sätt. Hon kan kombinera lek med allvar. Leksaker plockas upp och läxor görs. Det blir till och med roligt att vara lite extra duktig då barnvakten ger så fin feedback.

Kontakta oss idag för att boka in ett första möte för barnpassning i Knivsta. Vi kommer att matcha er med en barnflicka som vi tror kommer att passa er familj bra. Det första mötet är gratis och då kommer ni att kunna prata mer om barnen och er familj. Nannyn kan då också spendera tid med barnen så att de får lära känna personen som snart kommer att bli en så viktig del av deras liv.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert