• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Eksjö

 • Hitta en trygg barnvakt i Eksjö
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Eksjö
 • Få en utbildad barnvakt i Eksjö
Barnvakt Eksjö
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Eksjö

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Eksjö

Att anlita en barnvakt underlättar inte enbart vardagen för er vuxna, utan det är även ett roligt tillfälle för ert barn. Med våra utbildade barnvakter i Eksjö med omnejd kan du känna dig trygg i ditt val av nanny.

Flexibla upplägg för skräddarsydd barnpassning

Vi erbjuder alla familjer flexibla upplägg för att ni ska klara av vardagspusslet. I Eksjö är det vanligt att ha en barnvakt som fixar hämtningen och/eller lämningen på förskolan eller skolan, men vi erbjuder även upplägg såsom deltid, heltid och vid behov.

Personlig Barnvakt Eksjö

Duktiga barnvakter i Eksjö

Barnvakt Ebba i Eksjö

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Eksjö

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Eksjö

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Eksjö

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Eksjö

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Eksjö

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Eksjö

Kom igång med barnpassning i Eksjö

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Eksjö.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Eksjö!

Kom igång med barnpassning i Eksjö

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Eksjö?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Eksjö med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Eksjö, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Eksjö

Varför väljer så många en barnvakt i Eksjö från NannyPoppins?

Barnvakt Eksjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Eksjö är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Eksjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Eksjö kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Eksjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Eksjö med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Eksjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Eksjö som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Eksjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Eksjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Eksjö

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Eksjö är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Eksjö några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Eksjö

En barnvakt i Eksjö för alla åldrar

Med en trygg och säker barnvakt så får ni barnpassning i Eksjö som ger glada barn och mycket nöjda föräldrar. Läs mer om vår barnpassning här.

Visst kan man ta hjälp av en barnvakt i Eksjö då man är mammaledig! Det här är verkligen ingen lyx. Oavsett om det finns fler barn i familjen eller inte så är det inte alltid så lätt att klara av allting själv och då kommer stödet av en utbildad barnvakt att kännas fantastiskt. Som mamma till ett litet barn så är det ju inte så lätt att få saker och ting gjort utan att ta med sig barnet. Men har man en erfaren nanny i Eksjö så klarar man lite mer. Att få fria händer då och då ger kraft och det gör familjen gott.

Varje ålder är unik och barn behöver få rätt typ av aktiviteter. Det betyder att barnvakten inte bara måste ha erfarenhet från tidigare uppdrag utan också få vidareutbildning. När vi skickar en barnvakt till er så kommer hon att ha stöd av våra experter. Hon kan förbereda sig väl för aktuella åldrar och se till att hon kommer med rätt typ av lek. Ni kan lita på att hon ger barnen en trygg och bra känsla då de inser att hon vet vad hon gör.

Vi får varje år tusentals ansökningar. Det har blivit mycket populärt att få jobb som barnflicka med NannyPoppins av flera skäl. Dels så är det förstås så att vi ser till att barnvakterna får uppdrag som passar både schema och personlighet. Dessutom så utbildar vi både inom säkerhet och pedagogik. För en person som är genuint intresserad av att jobba med barnpassning i Eksjö så är utbildningen som vi ger verkligen en morot. Vår unika pedagogiska metod är också något som gör det så mycket lättare för en barnflicka i Eksjö från oss att hoppa in i en familj och ta hand om barnen utan svårigheter.

Var kan jag få en barnvakt i Eksjö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Eksjö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Eksjö Stad, Hult, Bruzaholm, Hjältevad, Ingatorp och Mariannelund. Vår barnpassning finns även tillgängligt i Stockholm med omnejd. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Eksjö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Eksjö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Eksjö?

Vi hjälper många familjer i Eksjö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Eksjö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Eksjö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Eksjö börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Eksjö

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Eksjö
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Eksjö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7