Barnpassning heltid i Stockholm

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Vi erbjuder barnvakt heltid i Stockholm

Vår barnvakt är utbildad och erfaren och ser fram emot att ge er kreativ och mycket säker barnpassning i Stockholm.

När lunch går över i eftermiddag så ökar pulsen. Det är snart dags för att hämta de små på förskolan men jobbet är långt ifrån klart. Dessutom så är det tomt i kylen och bara tanken på att släpa in trötta barn i blöta overaller i matbutiken får en att sucka. Men såhär behöver det inte se ut. Om ni anlitar barnvakt heltid i Stockholm från erbjuder vi rabatterade priser. Hon kan leka lite mer i snön i parken innan det blir mellanmål med varm choklad hemma i köket. Dessutom så ser hon till att overallerna hamnar i torkskåpet tillsammans med de blöta stövlarna så att allting är redo för nästa dag!

När en förälder kommer hem till glada och trygga barn så blir livet så mycket enklare. Barnvakten har sett till att de har kommit hem på ett säkert sätt och har också hjälpt till med läxor. Trots att det har lekts intensivt så är golv fria från leksaker. Er barnflicka heltid i Stockholm har ju städat upp tillsammans med barnen som fortsatt lär sig goda rutiner och tycker att det är riktigt kul.

Med oss så får ni kreativ barnpassning heltid i Stockholm av barnvakter som är utbildade. De kan första hjälpen och vet vilka lekar som passar när. Er barnvakt brinner för jobbet och vill verkligen lära känna barnen. Det gör att barnpassningen blir en aktivitet som barnen verkligen ser fram emot. Föräldrar kan ta saker i lugn och ro med gott samvete då vår barnflicka är på plats!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

När kan en barnflicka i Stockholm komma till er?

Ni kan få hjälp av en nanny heltid i Stockholm precis då ni behöver den. Vi har många duktiga barnvakter som har lång erfarenhet av att passa på morgonen, hela dagen, under eftermiddagen och på kvällen. Inget är satt i sten. Visst kan vi hjälpa er med regelbunden passning under en månads tid för att sedan bara skicka en barnflicka någon kväll då och då. Tanken är att ni ska få flexibel barnpassning som också är trygg och säker. Oavsett när ni behöver hjälpen så ges den av en utbildad person som kan första hjälpen och som aldrig tar några risker med era barn.

Med tanke på framtiden

Om ni vet att det kommer att bli lite tufft om några månader då den nya bebin kommer eller då det blir ledigt från skolan så är det dags att kontakta oss. Boka in ett prova-på-möte redan nu så att ni har barnvakt heltid i Stockholm då ni kommer att behöva henne som mest! Fortsatt läsning om vad vi gör i Stockholm.

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert