• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Ronneby

 • Hitta en trygg barnvakt i Ronneby
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Ronneby
 • Få en utbildad barnvakt i Ronneby
Barnvakt Ronneby
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Ronneby

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Ronneby

Välj bland professionella, utbildade och trygga barnvakter i hela Ronneby med omnejd. Vi hjälper er att lösa vardagspusslet, vare sig din familj är i behov av regelbunden barnpassning eller en barnvakt som rycker in vid behov. 

Välj bland våra praktiska upplägg

En barnvakt på heltid är något som är väldigt populärt att ha i just Ronneby. 

Vi tar fram en barnvakt som passar din familjs behov. Ni kan dessutom träffa barnvakter för ett första prova-på-tillfälle innan ni sätter igång med barnpassningen på heltid!

Personlig Barnvakt Ronneby

Duktiga barnvakter i Ronneby

Barnvakt Ebba i Ronneby

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Ronneby

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Ronneby

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Ronneby

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Ronneby

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Ronneby

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Ronneby

Kom igång med barnpassning i Ronneby

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Ronneby.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Ronneby!

Kom igång med barnpassning i Ronneby

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Ronneby?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Ronneby med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Ronneby, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Ronneby

Varför väljer så många en barnvakt i Ronneby från NannyPoppins?

Barnvakt Ronneby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Ronneby är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Ronneby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Ronneby kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Ronneby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Ronneby med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Ronneby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Ronneby som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Ronneby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Ronneby | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Ronneby

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Ronneby är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Ronneby några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Ronneby

Barnpassning i Ronneby när ni behöver

Trygga och glada barn med en utbildad och positiv barnvakt som kan ge barnpassning i Ronneby.

Behöver ni komma loss en helgkväll utan barn för att äntligen se varandra i ögonen och prata om barnen? Kanske är bästa spinningpasset precis då barnen måste hämtas från förskolan… Som förälder så måste man unna sig lite tid för att ladda batterier. Det kan du göra om du vet att dina barn är tillsammans med en utbildad barnvakt i Ronneby som ser till att de har det både roligt och tryggt. NannyPoppins har över tio års erfarenhet av att matcha familjer med barnflickor. Vi har kontakt med riktigt duktiga barnvakter som finns i er närhet och som kan passa barnen då ni behöver hjälpen.

Familjer som behöver få hjälpen dagligen kan välja en nanny i Ronneby som kan jobba varje dag. Hon kan komma på morgonen eller kanske på eftermiddagen för att hämta de små från förskola och skola. En bra barnvakt kan också hjälpa till med att lämna och hämta barn från fritidsaktiviteter. I hemmet så tar hon hand om lättare måltider och kan också se till att det plockas undan i köket och diskas.

När ni behöver hjälp en kväll eller kanske en lördag så går det också bra att kontakta oss. Vi har barnflickor som kan ge barnpassning i Ronneby för några timmars tid med kort varsel. Flexibla lösningar gör att familjelivet blir så mycket enklare och att barnen har det bra även då föräldrar måste göra annat.

För att våra barnvakter ska förbli de bästa i Ronneby så erbjuder vi vidareutbildning. Förutom att se till att varje barnflicka i Ronneby som jobbar med oss kan första hjälpen så jobbar vi också med pedagogiken. Vi har en unikt utvecklad pedagogisk metod som gör det lättare för barnflickorna att hantera barn i olika åldrar. De lär sig hur de kan leka men också se till att barnen gör saker som att städa upp efter lek och förbereda inför nattning.

Barnvakt i Ronneby för säkra barn

Säkerheten får ni med en barnvakt i Ronneby som tänker förebyggande. Hon vet att hon måste hålla uppsyn och aldrig lämna barnen obevakade på lekplatsen eller hemma. I och med att hon engagerar sig i leken så ser hon precis vad som händer och det är tryggt. Barnen kommer med tiden att lära känna sin barnflicka och det gör att de upplever att det går att prata med henne om precis vad som helst. Därmed så får föräldrar en viktig källa till information om vad som händer på dagarna i förskolan och skolan. Nannyn är som en extra familjemedlem och en person som barnen kommer att se upp till. Det är också därför som vi alltid väljer personer som är hälsosamma och som har en positiv attityd. De är goda förebilder och ett mycket fint sällskap till de små.

Var kan jag få en barnvakt i Ronneby?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Ronneby oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bergslagen, Ekenäs, Fredriksberg, Hjorthöjden, Hulta, Karlstorp, Lugnet, Parkdala, Persborg, Påtorp, Risanäs och Rönninge. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Ronneby för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Ronneby!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Ronneby?

Vi hjälper många familjer i Ronneby med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Ronneby är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Ronneby dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Ronneby börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Ronneby

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Ronneby
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Ronneby som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7