Barnvakt i Ronneby

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnpassning i Ronneby när ni behöver

Trygga och glada barn med en utbildad och positiv barnvakt som kan ge barnpassning i Ronneby.

Behöver ni komma loss en helgkväll utan barn för att äntligen se varandra i ögonen och prata om barnen? Kanske är bästa spinningpasset precis då barnen måste hämtas från förskolan… Som förälder så måste man unna sig lite tid för att ladda batterier. Det kan du göra om du vet att dina barn är tillsammans med en utbildad barnvakt i Ronneby som ser till att de har det både roligt och tryggt. NannyPoppins har över tio års erfarenhet av att matcha familjer med barnflickor. Vi har kontakt med riktigt duktiga barnvakter som finns i er närhet och som kan passa barnen då ni behöver hjälpen.

Familjer som behöver få hjälpen dagligen kan välja en nanny i Ronneby som kan jobba varje dag. Hon kan komma på morgonen eller kanske på eftermiddagen för att hämta de små från förskola och skola. En bra barnvakt kan också hjälpa till med att lämna och hämta barn från fritidsaktiviteter. I hemmet så tar hon hand om lättare måltider och kan också se till att det plockas undan i köket och diskas.

När ni behöver hjälp en kväll eller kanske en lördag så går det också bra att kontakta oss. Vi har barnflickor som kan ge barnpassning i Ronneby för några timmars tid med kort varsel. Flexibla lösningar gör att familjelivet blir så mycket enklare och att barnen har det bra även då föräldrar måste göra annat.

Läs mer om vår barnpassning

Vidareutbildning och utveckling

För att våra barnvakter ska förbli de bästa i Ronneby så erbjuder vi vidareutbildning. Förutom att se till att varje barnflicka i Ronneby som jobbar med oss kan första hjälpen så jobbar vi också med pedagogiken. Vi har en unikt utvecklad pedagogisk metod som gör det lättare för barnflickorna att hantera barn i olika åldrar. De lär sig hur de kan leka men också se till att barnen gör saker som att städa upp efter lek och förbereda inför nattning.

Barnvakt i Ronneby för säkra barn

Säkerheten får ni med en barnvakt i Ronneby som tänker förebyggande. Hon vet att hon måste hålla uppsyn och aldrig lämna barnen obevakade på lekplatsen eller hemma. I och med att hon engagerar sig i leken så ser hon precis vad som händer och det är tryggt. Barnen kommer med tiden att lära känna sin barnflicka och det gör att de upplever att det går att prata med henne om precis vad som helst. Därmed så får föräldrar en viktig källa till information om vad som händer på dagarna i förskolan och skolan. Nannyn är som en extra familjemedlem och en person som barnen kommer att se upp till. Det är också därför som vi alltid väljer personer som är hälsosamma och som har en positiv attityd. De är goda förebilder och ett mycket fint sällskap till de små.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert