Barnvakt Rättvik

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Tålmodig barnpassning i Rättvik

Vi erbjuder barnpassning i Rättvik av en barnvakt som är utbildad i säkerhet och som har det tålamod som krävs.

Det finns de som säger att meningen med att få barn är att vi ska bli bättre människor. Den som har barn kan intyga att de små är mästare på att testa tålamodet. Som förälder så kan man behöva pauser och det är en stor hjälp då en glad och positiv barnvakt i Rättvik kliver in. Inte bara för att man på detta vis hinner göra saker utan barnen utan också för att tålamodet får vila lite. Då en nanny i Rättvik kommer från NannyPoppins så har hon de personliga egenskaper som krävs för att klara av allt från trotsålder till barnet som måste klättra på precis allting, precis hela tiden.

Vi väljer ut våra barnvakter med stor omsorg. Detta så att vi kan erbjuda den bästa barnflicka Rättvik har. Det betyder att våra barnflickor har gott om tålamod men också att de verkligen gillar att jobba med barn. De ser det som en utmaning att förstå hur man ska ta hand om barn i olika åldrar, och vi ger den vidareutbildning som krävs för att de ska lyckas med uppdraget.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Rättvik

Lek och städning kan gå hand i hand. Det särskilt när ni får barnpassning i Rättvik av en nanny som är erfaren. Hon vet hur man får barnen att tycka att det är roligt att göra sådant som måste göras. Det kan vara tal om att städa upp leksakerna i rummet eller kanske att äta ett nyttigare mellanmål. Med glädje och kreativitet så får barnflickan de små att tycka att det där med rutiner är bra saker. De kommer att trivas särskilt bra då de upplever trygghet. Barnvakten är glad och rolig men visar också självsäkerhet och att det är hon som bestämmer.

Med en professionell barnvakt i Rättvik så kan ni lita på att barnen är i säkra händer. Barnflickan har en utbildning i första hjälpen och kan hjärt- och lungräddning. Dessutom så kommer hon hela tiden att vara uppmärksam. Hon förstår att man inte kan chatta med kompisar på Facebook och samtidigt ta hand om barn. Det är heller inget hon är intresserad av att göra då hon går in för uppdraget med stort engagemang och entusiasm.

Vi matchar barnvakt i Rättvik med familj

Humor är viktigt men också att man är hälsosam. Vår barnvakt ska vara ett bra föredöme för barnen. Vi bryr oss också om personlighet och intressen. Om ni har ett barn som är särskilt intresserat av lek utomhus eller som har en specifik hobby så ska ni tala om det för oss. Då kan vi nämligen försöka hitta en nanny som har samma intresse så att barnpassningen blir skräddarsydd. Ni börjar med ett första möte och som gör att ni kan bekanta er väl med er barnflicka. Ta chansen att prata mer om barnens intressen och hur ni tycker att saker och ting ska skötas i hemmet. Barnvakten kommer att lyssna noga för att sedan jobba i enlighet med era önskemål.

Var kan jag få en barnvakt i Rättvik?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Rättvik oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Backa, Boda, Furudal, Gulleråsen, Nedre Gårdsjö och Vikarbyn. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Rättvik för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Rättvik!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Rättvik?

Vi hjälper många familjer i Rättvik med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Rättvik är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Rättvik dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Rättvik börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Rättvik

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Rättvik
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Rättvik som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert