• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Orsa

 • Hitta en trygg barnvakt i Orsa
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Orsa
 • Få en utbildad barnvakt i Orsa
Barnvakt Orsa
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Orsa

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Orsa

Vi erbjuder barnpassning i hela Orsa. Oavsett om ni bor centralt eller ute på landsbygden, får ni alltid en personligt utvald nanny av oss! 

Skräddarsydd barnpassning utifrån era behov

Välj bland våra olika upplägg för barnpassning i Orsa. Ett populärt upplägg i Orsa är en barnvakt som fixar hämtningen/lämningen till förskola eller skola.

Det är enkelt att komma igång med en nanny, kontakta oss nu så berättar vi mer!

Personlig Barnvakt Orsa

Duktiga barnvakter i Orsa

Barnvakt Ebba i Orsa

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Orsa

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Orsa

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Orsa

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Orsa

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Orsa

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Orsa

Kom igång med barnpassning i Orsa

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Orsa.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Orsa!

Kom igång med barnpassning i Orsa

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Orsa?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Orsa med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Orsa, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Orsa

Varför väljer så många en barnvakt i Orsa från NannyPoppins?

Barnvakt Orsa | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Orsa är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Orsa | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Orsa kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Orsa | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Orsa med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Orsa | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Dalarna som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Orsa | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Orsa | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Orsa

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Orsa är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Orsa några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Orsa

Barnvakt i Orsa ger energi

Med professionell och pålitlig barnpassning i Orsa av en säker barnvakt så får ni tid och kraft till mer än måsten.

Om orken är slut så är det hög tid för barnvakt i Orsa! Familjen mår bra av att slippa stressa. För barn så är det också underbart att få vara med en person som är där enbart för deras skull. Barnvakten ger hela sin uppmärksamhet och har tid att lyssna på allt från vad som är gott att äta till vad som hände förra veckan i förskolan. Oavsett om ni bokar in regelbunden hjälp eller kanske behöver barnflicka i Orsa då och då så kan ni räkna med ett stort stöd. Barnflickan kan hämta barn på förskola och skola och hon tar hand om allt det som ni inte hinner med.

Med en säker och trygg person med barnen så kan man som förälder känna sig lugn. Istället för att försöka skynda på trafiken då man kommer försent för hämtning så kan man stanna till vid matbutiken på vägen hem och få detta avklarat utan att jäkta. Barnen får ju mellanmål därhemma med sin nanny och sedan så ser hon till att de gör läxor och att disken i köket städas undan.

Utbildning är viktigt och något som man kan kräva av en nanny i Orsa då hon kommer från oss. Med utbildning så menar vi flera saker. Till att börja med så kommer barnvakten att kunna första hjälpen såväl som hjärt- och lungräddning. Det är något som vi tycker att föräldrar ska kräva av den som är ensam med barnen oavsett vem det är. Bara det att ni vet att barnvakten klarar av detta ger en stor trygghet. Dessutom så är det så att den som kan mer om säkerhet jobbar på ett säkrare sätt. Hon vet ju hur hon ska tänka förebyggande och känner igen situationer där hon behöver ingripa så att barnen aldrig hamnar i verklig fara.

Utbildning har också med pedagogik att göra. Vi har en unik pedagogisk metod som den som ska ge barnpassning i Orsa får lära sig. I och med att vi väljer ut personer med ett verkligt intresse för barn och deras utveckling så ses detta som ett stort plus. Våra internutbildningar gör att jobbet blir så intressant och utvecklande.

Viktigt att tänka på

Det är viktigt att ni betänker hur ofta ni behöver hjälpen och när. Det här behöver vi veta. Det går lika bra att få passning en gång per månad som varje dag. Men vi har olika barnvakter som är intresserade av olika typer av uppdrag. För att matcha er med rätt barnvakt i Orsa så måste vi alltså veta lite mer om när ni behöver hjälpen. Boka in ett prova-på-möte så att ni får lära känna er barnflicka innan ni lämnar henne ensam med barnen.

Var kan jag få en barnvakt i Orsa?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Orsa oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Skattungsbyn och andra orter i kommunen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Orsa för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Orsa!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Orsa?

Vi hjälper många familjer i Orsa med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Orsa är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Orsa dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Orsa börjar ni alltid med ett första prova-på-fmöte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Orsa

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Orsa
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Orsa som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7