Barnpassning i Orsa

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Barnvakt i Orsa ger energi

Med professionell och pålitlig barnpassning i Orsa av en säker barnvakt så får ni tid och kraft till mer än måsten.

Om orken är slut så är det hög tid för barnvakt i Orsa! Familjen mår bra av att slippa stressa. För barn så är det också underbart att få vara med en person som är där enbart för deras skull. Barnvakten ger hela sin uppmärksamhet och har tid att lyssna på allt från vad som är gott att äta till vad som hände förra veckan i förskolan. Oavsett om ni bokar in regelbunden hjälp eller kanske behöver barnflicka i Orsa då och då så kan ni räkna med ett stort stöd. Barnflickan kan hämta barn på förskola och skola och hon tar hand om allt det som ni inte hinner med.

Med en säker och trygg person med barnen så kan man som förälder känna sig lugn. Istället för att försöka skynda på trafiken då man kommer försent för hämtning så kan man stanna till vid matbutiken på vägen hem och få detta avklarat utan att jäkta. Barnen får ju mellanmål därhemma med sin nanny och sedan så ser hon till att de gör läxor och att disken i köket städas undan.

Läs mer om vår barnpassning

En utbildad barnvakt i Orsa

Utbildning är viktigt och något som man kan kräva av en nanny i Orsa då hon kommer från oss. Med utbildning så menar vi flera saker. Till att börja med så kommer barnvakten att kunna första hjälpen såväl som hjärt- och lungräddning. Det är något som vi tycker att föräldrar ska kräva av den som är ensam med barnen oavsett vem det är. Bara det att ni vet att barnvakten klarar av detta ger en stor trygghet. Dessutom så är det så att den som kan mer om säkerhet jobbar på ett säkrare sätt. Hon vet ju hur hon ska tänka förebyggande och känner igen situationer där hon behöver ingripa så att barnen aldrig hamnar i verklig fara.

Utbildning har också med pedagogik att göra. Vi har en unik pedagogisk metod som den som ska ge barnpassning i Orsa får lära sig. I och med att vi väljer ut personer med ett verkligt intresse för barn och deras utveckling så ses detta som ett stort plus. Våra internutbildningar gör att jobbet blir så intressant och utvecklande.

Viktigt att tänka på

Det är viktigt att ni betänker hur ofta ni behöver hjälpen och när. Det här behöver vi veta. Det går lika bra att få passning en gång per månad som varje dag. Men vi har olika barnvakter som är intresserade av olika typer av uppdrag. För att matcha er med rätt barnvakt i Orsa så måste vi alltså veta lite mer om när ni behöver hjälpen. Boka in ett möte som är gratis så att ni får lära känna er barnflicka innan ni lämnar henne ensam med barnen.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert