• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Nynäshamn

 • Hitta en trygg barnvakt i Nynäshamn
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Nynäshamn
 • Få en utbildad barnvakt i Nynäshamn
Barnvakt Nynäshamn
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Nynäshamn

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Nynäshamn

På NannyPoppins erbjuder vi barnpassning med en trygg barnvakt i hela Nynäshamn med omnejd. Alla våra barnvakter i Nynäshamn är utbildade och erfarna, så att du kan få lite mer lugn i vardag vare sig du bor i centrum eller en bit utanför.

Olika upplägg för olika familjer

Det är viktigt för oss att du får en barnvakt utifrån din familjs behov. Därför erbjuder vi en rad olika upplägg för barnpassning, oavsett hur er vardag ser ut! Vanliga upplägg i Nynäshamn inkluderar hämtning/lämning, deltid/heltid och en barnvakt för sporadiska tillfällen!

Personlig Barnvakt Nynäshamn

Kom igång med barnpassning i Nynäshamn

Kom igång med barnpassning i Nynäshamn

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Nynäshamn.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Nynäshamn!

Kom igång med barnpassning i Nynäshamn

Hitta en personlig barnvakt i Nynäshamn

Barnvakt Ebba

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Läs mer
Barnvakt Nayade

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Läs mer
Barnvakt Emma

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Läs mer
Barnvakt Amanda

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Läs mer
Barnvakt Anne

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Läs mer
Barnvakt Lova

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Läs mer

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Nynäshamn?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Nynäshamn med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Nynäshamn, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka

Vanliga frågor om vår barnpassning i Nynäshamn

Vad är fördelarna med barnvakt i Nynäshamn?

Barnvakt Nynäshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Nynäshamn är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Nynäshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Nynäshamn kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Nynäshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Nynäshamn med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Nynäshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Nynäshamn som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Nynäshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Nynäshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Nynäshamn

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Nynäshamn är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Nynäshamn några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Dalarna

Barnpassning i Nynäshamn för hela familjen

Boka in ett första prova-på-möte med en utbildad barnvakt som kan hjälpa er med barnpassning i Nynäshamn.

En barnvakt i Nynäshamn kan vara till glädje för hela familjen. Det är faktiskt rätt så vanligt att föräldrar önskar att de också kunde stanna hemma med barnvakten och barnen. Det blir så trevlig stämning när hon kommer och så är det roligt att se hur bra barnen mår av kreativ lek och stor uppmärksamhet. Det är många som väljer att ta hjälp av nanny i Nynäshamn från oss trots att de är hemma. Bara det att kunna släppa ansvaret en stund och ta det lite lugnt eller att få hjälp med disk kan göra stor skillnad.

Barnen ser fram emot att få träffa sin barnvakt då de snabbt blir mycket goda vänner. Hon har tid att lyssna på deras berättelser, orkar läsa saga efter saga, och vet precis hur man ska leka med olika åldrar. När nannyn går hem så är det dessutom undanplockat och barnen är redo att gå och lägga sig. Föräldrar kan sakta ner på tempot och återfå det lugn och tålamod som krävs för att familjen ska må bra.

Vi väljer ut duktiga barnflickor som har god erfarenhet av att passa barn. Efter att ha pratat med referenser och kollat i brottsregister så ser vi närmre på personlighet. Det är bara personer med rätt humör och tålamod som får jobba som barnflicka i Nynäshamn med oss. Dessutom så ställer vi krav på vidareutbildning. Varje barnvakt i Nynäshamn från NannyPoppins ska veta hur man utför hjärt- och lungräddning och första hjälpen. Dessutom så jobbar vi mycket med pedagogik. En barnvakt bör veta en hel del om hur man ska bete sig med olika åldrar. Det bidrar också till säkerheten.

Ett schema som passar er

Vi väljer alltid en barnvakt i Nynäshamn som har ett schema som stämmer väl överens med ert. Det här är viktigt eftersom ni ska kunna lita på att barnvakten kan komma när ni behöver hjälpen. Med rätt matchning så minimerar vi risken för avbokningar i sista stund. Vi har också tagit fram olika prismodeller som är utformade med tanke på att en del behöver barnpassning regelbundet medan andra mest kan behöva en nanny på plats någon kväll i månaden. Oavsett vilket så kan ni börja med att boka in ett första prova-på-möte. Då får ni lära känna er barnvakt som ser fram emot att träffa er och barnen.

Var kan jag få en barnvakt i Nynäshamn?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Nynäshamn oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Ösmo, Sorunda, Stora Vika, Grödby, Landfjärden, Lidatorp och Klövsta, Segersäng och Svärdsö. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Nynäshamn för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Nynäshamn!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Nynäshamn?

Vi hjälper många familjer i Nynäshamn med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Nynäshamn är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Nynäshamn dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Nynäshamn börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Nynäshamn

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Nynäshamn
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Nynäshamn som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Utmärkt
4,7