Barnvakt i Nynäshamn

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Barnpassning i Nynäshamn för hela familjen

Boka in ett gratis första prova-på-möte med en utbildad barnvakt som kan hjälpa er med barnpassning i Nynäshamn.

En barnvakt i Nynäshamn kan vara till glädje för hela familjen. Det är faktiskt rätt så vanligt att föräldrar önskar att de också kunde stanna hemma med barnvakten och barnen. Det blir så trevlig stämning när hon kommer och så är det roligt att se hur bra barnen mår av kreativ lek och stor uppmärksamhet. Det är många som väljer att ta hjälp av nanny i Nynäshamn från oss trots att de är hemma. Bara det att kunna släppa ansvaret en stund och ta det lite lugnt eller att få hjälp med disk kan göra stor skillnad.

Barnen ser fram emot att få träffa sin barnvakt då de snabbt blir mycket goda vänner. Hon har tid att lyssna på deras berättelser, orkar läsa saga efter saga, och vet precis hur man ska leka med olika åldrar. När nannyn går hem så är det dessutom undanplockat och barnen är redo att gå och lägga sig. Föräldrar kan sakta ner på tempot och återfå det lugn och tålamod som krävs för att familjen ska må bra.

Läs mer om vår barnpassning

Vidareutbildning och utveckling av er nanny

Vi väljer ut duktiga barnflickor som har god erfarenhet av att passa barn. Efter att ha pratat med referenser och kollat i brottsregister så ser vi närmre på personlighet. Det är bara personer med rätt humör och tålamod som får jobba som barnflicka i Nynäshamn med oss. Dessutom så ställer vi krav på vidareutbildning. Varje barnvakt i Nynäshamn från NannyPoppins ska veta hur man utför hjärt- och lungräddning och första hjälpen. Dessutom så jobbar vi mycket med pedagogik. En barnvakt bör veta en hel del om hur man ska bete sig med olika åldrar. Det bidrar också till säkerheten.

Utveckling sker med varje uppdrag. Vi har barnvakter som verkligen brinner för jobbet. De älskar barn och vill lära sig mer. Det kan de göra med hjälp av våra experter som ger tips och råd. På så vis så blir vår barnpassning i Nynäshamn skräddarsydd. Varje uppdrag är unikt med barn som kan behöva olika typer av lek och stöd. När våra barnvakter utvecklas så är det mycket bra för barnen som de passar. Det blir utveckling för alla inblandade kan man säga.

Ett schema som passar er

Vi väljer alltid en barnvakt i Nynäshamn som har ett schema som stämmer väl överens med ert. Det här är viktigt eftersom ni ska kunna lita på att barnvakten kan komma när ni behöver hjälpen. Med rätt matchning så minimerar vi risken för avbokningar i sista stund. Vi har också tagit fram olika prismodeller som är utformade med tanke på att en del behöver barnpassning regelbundet medan andra mest kan behöva en nanny på plats någon kväll i månaden. Oavsett vilket så kan ni börja med att boka in ett första möte som är gratis. Då får ni lära känna er barnvakt som ser fram emot att träffa er och barnen.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert