Barnpassning i Nyköping

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Var finns en barnvakt i Nyköping?

Er blivande barnvakt i Nyköping finns hos oss! Det vågar vi påstå för vid det här laget så har vi hjälpt många familjer med barnpassningen som de har ett så stort behov av. Det är inte bara det att vi på NannyPoppins jobbar med handplockade barnflickor som är säkerhetsutbildade och som är genuint intresserade av jobbet som gör att vår tjänst har blivit så populär, vi är också flexibla vad gäller priser och struktur för passning.

När ni behöver barnpassning i Nyköping så kan det gälla enskilda uppdrag, kanske någon helgkväll då och då, såväl som varje dag under en hel sommar. Livet är dynamiskt och behov förändrar, det är vi medvetna om och det är också därför som vi har tagit fram två olika prismodeller som ger er fördelaktiga priser oavsett hur ofta ni behöver hjälpen.

Läs mer om vår barnpassning

Barnpassning i Nyköping och mer

Det är många som blir förvånade över hur mycket våra barnflickor kan hjälpa till med. Man tänker sig kanske att en barnvakt i Nyköping enbart ser efter barnen. Men vi tycker att barnpassning ska innebära lite mer än så. Det är därför som vi är noga med att utbilda våra barnvakter så att de är redo att kliva in och bli er högra hand.

Ni kan helt klart förvänta er att barnvakten som kommer från NannyPoppins klarar av att hämta och lämna barn från förskola och aktiviteter, och att hon vet hur man lagar mat och tar hand om barnen på ett säkert sätt. Barnen får vettiga aktiviteter och de kommer att känna barnflickans kärlek och intresse vilket ger en så god stämning i hemmet även efter det att barnvakten har gått hem.

Det ska vara säkert och tryggt

Anledningen till att vi jobbar med certifiering för säkerhet och även sörjer för försäkring på jobbet är att vi vet hur viktigt det är med säkerhet vid barnpassningsuppdrag. Det är inte så ofta som det faktiskt händer något, men det beror ju också på att våra barnflickor vet hur man undviker situationer som kan leda till olyckor. De har rätt tänk och tar hand om barnen på ett sätt som gör att föräldrar också kan sluta oroa sig och ta hand om ärenden och annat med full fokus under barnpassningen.

Så lejer ni barnvakt i Nyköping från NannyPoppins

Vi börjar med ett samtal där ni talar om vad ni behöver så att vi kan föreslå en barnvakt i Nyköping som kommer att passa vad gäller tider, personlighet och erfarenhet. Ni får ett första möte där ni själva kan avgöra om vår matchning är rätt. Vi kan till och med ge barnpassning i Nyköping på natten så tveka inte att kontakta oss då ni behöver hjälpen som är professionell, omtänksam och mycket flexibel!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert