Barnvakt i Motala

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Barnpassning i Motala av utbildad barnvakt

Kontakta oss för att få barnpassning i Motala av en erfaren, engagerad och säkerhetsutbildad barnvakt.

När en barnvakt är utbildad så vet hon hur barn ska passas på ett säkert sätt. Säkerhet är så viktigt när det handlar om små barn. Som förälder så kanske man tänker att inget kan hända om de små ser på en film och barnvakten sitter i soffan bredvid. Men med NannyPoppins så kan ni förvänta er så mycket mer av barnflickan. Hon har kommit för att leka med barnen och kan också ta hand om viktiga saker som måltider, läxläsning och så förberedelse för sängdags.

Varje år så är det flera tusen ungdomar som kontaktar oss för att de är intresserade av att få jobba som barnvakt för NannyPoppins. Vi finns i flera olika städer och jobbar hela tiden med att utvidga vårt nätverk med utbildade barnvakter. Det här tar dock tid. Vi ställer nämligen mycket höga krav på den som ska få jobba som barnvakt i Motala. Det är bara några få som till sist får jobb med oss.

Vi börjar med att se till att barnflickan har god erfarenhet. Vi ringer upp referenser och tar reda på hur hon har klarat tidigare uppdrag. Dessutom så kontrollerar vi att den potentiella barnvakten inte finns med i brottsregister. Det här måste vara en seriös person som är genuint intresserad av att jobba som nanny i Motala. När vi väl träffas för intervju så kan vi avgöra om rätt attityd finns där. Barnflickan måste vara positiv och intresserad av att lära sig mer. Vi ger utbildning inom säkerhet och även inom pedagogik. Våra barnflickor kan ge första hjälpen och de förstår hur man leker på rätt sätt med olika åldrar.

Läs mer om vår barnpassning

Regelbunden barnflicka i Motala

När ni behöver regelbunden hjälp med passning av barnen så kommer vi att matcha er med en barnvakt i Motala som vill jobba ofta. Hon har tid att komma på morgonen, mitt på dagen eller kanske på eftermiddagen. Ni beskriver hur ofta ni behöver barnpassning i Motala och så skickar vi en bra kandidat för ett första gratis möte. Då kan ni prata mer om upplägg, var barnen ska hämtas, lämnas, och hur det ska fungera med måltider.

Akut barnvakt

Det går också att kontakta oss för att få akut barnvakt i Motala. Vi hoppas att ni hinner träffa barnvakten för ett första gratis möte. Om det inte blir möjligt så kan ni lita på att vi alltid skickar en person som är säker och trygg. Hon vet hur barnen ska passas på rätt sätt och hon kan snabbt sätta sig in i era rutiner. Det hela börjar med att ni kontaktar oss och berättar mer om er och barnen. Det blir första steget till den hjälp som kommer att göra så mycket för er vardag såväl som för helger då vuxna behöver få tid utan barns sällskap.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert