• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Motala

 • Hitta en trygg barnvakt i Motala
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Motala
 • Få en utbildad barnvakt i Motala
Barnvakt Motala
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Motala

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Motala

Här kan du hitta professionella barnvakter i hela Motala med omnejd. Vi erbjuder endast trygga, utbildade och duktiga barnvakter som har erfarenhet med att passa barn i en mängd olika åldrar.

Vi ordnar en flexibel nanny i Motala

Utifrån din familjs behov kan ni få barnpassning som passar bra ihop med just ert schema. Vår barnpassning finns att få genom en rad olika upplägg, såsom hämtning/lämning, heltid/deltid eller endast vid behov. Du väljer själv!

Personlig Barnvakt Motala

Duktiga barnvakter i Motala

Barnvakt Ebba i Motala

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Motala

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Motala

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Motala

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Motala

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Motala

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Motala

Kom igång med barnpassning i Motala

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Motala.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Motala!

Kom igång med barnpassning i Motala

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Motala?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Motala med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Motala, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Motala

Varför väljer så många en barnvakt i Motala från NannyPoppins?

Barnvakt Motala | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Motala är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Motala | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Motala kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Motala | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Motala med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Motala | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Motala som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Motala | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Motala | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Motala

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Motala är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Motala några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Motala

Barnpassning i Motala av utbildad barnvakt

Kontakta oss för att få barnpassning i Motala av en erfaren, engagerad och säkerhetsutbildad barnvakt.

När en barnvakt är utbildad så vet hon hur barn ska passas på ett säkert sätt. Säkerhet är så viktigt när det handlar om små barn. Som förälder så kanske man tänker att inget kan hända om de små ser på en film och barnvakten sitter i soffan bredvid. Men med NannyPoppins så kan ni förvänta er så mycket mer av barnflickan. Hon har kommit för att leka med barnen och kan också ta hand om viktiga saker som måltider, läxläsning och så förberedelse för sängdags.

Varje år så är det flera tusen ungdomar som kontaktar oss för att de är intresserade av att få jobba som barnvakt för NannyPoppins. Vi finns i flera olika städer och jobbar hela tiden med att utvidga vårt nätverk med utbildade barnvakter. Det här tar dock tid. Vi ställer nämligen mycket höga krav på den som ska få jobba som barnvakt i Motala. Det är bara några få som till sist får jobb med oss.

Vi börjar med att se till att barnflickan har god erfarenhet. Vi ringer upp referenser och tar reda på hur hon har klarat tidigare uppdrag. Dessutom så kontrollerar vi att den potentiella barnvakten inte finns med i brottsregister. Det här måste vara en seriös person som är genuint intresserad av att jobba som nanny i Motala. När vi väl träffas för intervju så kan vi avgöra om rätt attityd finns där. Barnflickan måste vara positiv och intresserad av att lära sig mer. Vi ger utbildning inom säkerhet och även inom pedagogik. Våra barnflickor kan ge första hjälpen och de förstår hur man leker på rätt sätt med olika åldrar.

När ni behöver regelbunden hjälp med passning av barnen så kommer vi att matcha er med en barnvakt i Motala som vill jobba ofta. Hon har tid att komma på morgonen, mitt på dagen eller kanske på eftermiddagen. Ni beskriver hur ofta ni behöver barnpassning i Motala och så skickar vi en bra kandidat för ett första prova-på-möte. Då kan ni prata mer om upplägg, var barnen ska hämtas, lämnas, och hur det ska fungera med måltider.

Var kan jag få en barnvakt i Motala?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg nanny för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Motala oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bergsäter, Björkelumd, Charlottenberg, Duvedal, Ekenäs, Kvarnön, Marieberg, Smedsby, Tegleviken, Varamon och Ängdalen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Motala för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Motala!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Motala?

Vi hjälper många familjer i Motala med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Motala är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Motala dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Motala börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Motala

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Motala
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Motala som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7