Barnvakt Motala

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Barnpassning i Motala av utbildad barnvakt

Kontakta oss för att få barnpassning i Motala av en erfaren, engagerad och säkerhetsutbildad barnvakt.

När en barnvakt är utbildad så vet hon hur barn ska passas på ett säkert sätt. Säkerhet är så viktigt när det handlar om små barn. Som förälder så kanske man tänker att inget kan hända om de små ser på en film och barnvakten sitter i soffan bredvid. Men med NannyPoppins så kan ni förvänta er så mycket mer av barnflickan. Hon har kommit för att leka med barnen och kan också ta hand om viktiga saker som måltider, läxläsning och så förberedelse för sängdags.

Varje år så är det flera tusen ungdomar som kontaktar oss för att de är intresserade av att få jobba som barnvakt för NannyPoppins. Vi finns i flera olika städer och jobbar hela tiden med att utvidga vårt nätverk med utbildade barnvakter. Det här tar dock tid. Vi ställer nämligen mycket höga krav på den som ska få jobba som barnvakt i Motala. Det är bara några få som till sist får jobb med oss.

Vi börjar med att se till att barnflickan har god erfarenhet. Vi ringer upp referenser och tar reda på hur hon har klarat tidigare uppdrag. Dessutom så kontrollerar vi att den potentiella barnvakten inte finns med i brottsregister. Det här måste vara en seriös person som är genuint intresserad av att jobba som nanny i Motala. När vi väl träffas för intervju så kan vi avgöra om rätt attityd finns där. Barnflickan måste vara positiv och intresserad av att lära sig mer. Vi ger utbildning inom säkerhet och även inom pedagogik. Våra barnflickor kan ge första hjälpen och de förstår hur man leker på rätt sätt med olika åldrar.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Motala

När ni behöver regelbunden hjälp med passning av barnen så kommer vi att matcha er med en barnvakt i Motala som vill jobba ofta. Hon har tid att komma på morgonen, mitt på dagen eller kanske på eftermiddagen. Ni beskriver hur ofta ni behöver barnpassning i Motala och så skickar vi en bra kandidat för ett första prova-på-möte. Då kan ni prata mer om upplägg, var barnen ska hämtas, lämnas, och hur det ska fungera med måltider.

Akut barnvakt

Det går också att kontakta oss för att få akut barnvakt i Motala. Vi hoppas att ni hinner träffa barnvakten för ett första möte. Om det inte blir möjligt så kan ni lita på att vi alltid skickar en person som är säker och trygg. Hon vet hur barnen ska passas på rätt sätt och hon kan snabbt sätta sig in i era rutiner. Det hela börjar med att ni kontaktar oss och berättar mer om er och barnen. Det blir första steget till den hjälp som kommer att göra så mycket för er vardag såväl som för helger då vuxna behöver få tid utan barns sällskap.

Var kan jag få en barnvakt i Motala?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Motala oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bergsäter, Björkelumd, Charlottenberg, Duvedal, Ekenäs, Kvarnön, Marieberg, Smedsby, Tegleviken, Varamon och Ängdalen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Motala för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Motala!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Motala?

Vi hjälper många familjer i Motala med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Motala är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Motala dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Motala börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Motala

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Motala
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Motala som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert