• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Mariefred

 • Hitta en trygg barnvakt i Mariefred
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Mariefred
 • Få en utbildad barnvakt i Mariefred
Barnvakt Mariefred
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Mariefred

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Mariefred

Vi på NannyPoppins erbjuder professionell barnpassning i hela Mariefred med omnejd. Vår barnpassning finns att få oavsett om du bor centralt eller ute på landsbygden!

Olika upplägg för skräddarsydd barnpassning i Mariefred

Vi skräddarsyr upplägg efter varje familjs unika behov. Vare sig du behöver en nanny som hjälper till på heltid eller om du bara behöver en barnvakt som rycker in vid sporadiska tillfällen, kan vi hitta en nanny som passar din familj perfekt.

Personlig Barnvakt Mariefred

Duktiga barnvakter i Mariefred

Barnvakt Ebba i Mariefred

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Mariefred

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Mariefred

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Mariefred

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Mariefred

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Mariefred

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Mariefred

Kom igång med barnpassning i Mariefred

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Mariefred.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Mariefred!

Kom igång med barnpassning i Mariefred

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Mariefred?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Mariefred med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Mariefred, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Mariefred

Varför väljer så många en barnvakt i Mariefred från NannyPoppins?

Barnvakt Mariefred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Mariefred är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Mariefred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Mariefred kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Mariefred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Mariefred med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Mariefred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Mariefred som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Mariefred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Mariefred | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Mariefred

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Mariefred är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Mariefred några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Mariefred

Då ni behöver barnvakt i Mariefred

Det finns en duktig, utbildad och glad barnvakt som vill hjälpa er med barnpassning i Mariefred regelbundet eller sporadiskt.

Om ni inser att det inte går att få ihop alla bitar så är det dags för barnvakt i Mariefred. Men inte vilken barnvakt som helst! Tanken är ju att barnflickan ska vara bra för barnen. Det kommer hon att vara då hon är genuint intresserad av att jobba med barn och dessutom har god erfarenhet. Detta får ni med oss, men vi nöjer oss inte med duktiga och erfarna barnvakter. För oss så är det också viktigt att barnvakten utbildas mer inom säkerhet och pedagogik. Det är något som ger större säkerhet samtidigt som det blir så mycket roligare för en nanny i Mariefred att jobba med barnpassning.

Så snart som en barnflicka i Mariefred börjar jobba med oss så kommer hon att få vidareutbildning av våra experter. Varje familj är unik och barn i olika åldrar kräver olika typer av aktiviteter. Även en barnvakt som har lång erfarenhet av att på egen hand passa barn kan behöver mer kunskap. Det kan ju vara så att hon behöver lära sig mer om en viss åldersgrupp eller hur man klarar av flera barn samtidigt då de alla vill göra olika saker.

Med god kommunikation så ser vi till att barnvakterna trivs på jobbet. Vi pratar om hur det går och finns också här för föräldrar som kanske har frågor omkring barnpassningen. Med utbildning inom första hjälpen och även kunskap om hur man förebygger farliga situationer så är våra barnflickor mycket lugna. De vet hur de ska bete sig både då de är utomhus med barnen och då de befinner sig i hemmet.

Skräddarsydd barnpassning för er familj

Något som vi är väl medvetna om är att varje familj inte behöver samma typ av barnpassning i Mariefred. Det här handlar inte bara om att vissa familjer enbart behöver en barnvakt i Mariefred någon kväll då och då medan andra behöver daglig hjälp. Om det finns särskilda intressen i familjen så är det inte så dumt att man får en barnvakt som har samma intressen. Det här är inte ett måste men helt klart något som vi tänker på då vi matchar barnflicka med familj.

Boka in ett första möte med er barnvakt i Mariefred. Under detta möte så kan ni lära känna varandra och även prata om hur ert hushåll ser ut och vad som är viktigt för er. Barnflickan kommer att lyssna noga så att hon kan planera barnpassningen utifrån era behov. Det här gör att ni känner trygghet och att barnen få den typ av barnvakt som de kommer att må så bra av.

Var kan jag få en barnvakt i Mariefred?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Mariefred oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som även utanför Mariefred & på närliggande städer såsom Stockholm. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Mariefred för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Mariefred!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Mariefred?

Vi hjälper många familjer i Mariefred med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Mariefred är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Mariefred dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Mariefred börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Mariefred

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Mariefred
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Mariefred som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7