Barnpassning i Mariefred

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Då ni behöver barnvakt i Mariefred

Det finns en duktig, utbildad och glad barnvakt som vill hjälpa er med barnpassning i Mariefred regelbundet eller sporadiskt.

Om ni inser att det inte går att få ihop alla bitar så är det dags för barnvakt i Mariefred. Men inte vilken barnvakt som helst! Tanken är ju att barnflickan ska vara bra för barnen. Det kommer hon att vara då hon är genuint intresserad av att jobba med barn och dessutom har god erfarenhet. Detta får ni med oss, men vi nöjer oss inte med duktiga och erfarna barnflickor. För oss så är det också viktigt att barnvakten utbildas mer inom säkerhet och pedagogik. Det är något som ger större säkerhet samtidigt som det blir så mycket roligare för en nanny i Mariefred att jobba med barnpassning.

Läs mer om vår barnpassning

Experter som stöttar och utbildar

Så snart som en barnflicka i Mariefred börjar jobba med oss så kommer hon att få vidareutbildning av våra experter. Varje familj är unik och barn i olika åldrar kräver olika typer av aktiviteter. Även en barnvakt som har lång erfarenhet av att på egen hand passa barn kan behöver mer kunskap. Det kan ju vara så att hon behöver lära sig mer om en viss åldersgrupp eller hur man klarar av flera barn samtidigt då de alla vill göra olika saker.

Med god kommunikation så ser vi till att barnvakterna trivs på jobbet. Vi pratar om hur det går och finns också här för föräldrar som kanske har frågor omkring barnpassningen. Med utbildning inom första hjälpen och även kunskap om hur man förebygger farliga situationer så är våra barnflickor mycket lugna. De vet hur de ska bete sig både då de är utomhus med barnen och då de befinner sig i hemmet.

Skräddarsydd barnpassning för er familj

Något som vi är väl medvetna om är att varje familj inte behöver samma typ av barnpassning i Mariefred. Det här handlar inte bara om att vissa familjer enbart behöver en barnvakt i Mariefred någon kväll då och då medan andra behöver daglig hjälp. Om det finns särskilda intressen i familjen så är det inte så dumt att man får en barnvakt som har samma intressen. Det här är inte ett måste men helt klart något som vi tänker på då vi matchar barnflicka med familj.

Boka in ett första möte med er barnvakt i Mariefred. Under detta möte så kan ni lära känna varandra och även prata om hur ert hushåll ser ut och vad som är viktigt för er. Barnflickan kommer att lyssna noga så att hon kan planera barnpassningen utifrån era behov. Det här gör att ni känner trygghet och att barnen få den typ av barnvakt som de kommer att må så bra av.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert