Barnpassning i Laholm

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Gratis möte för barnvakt i Laholm

Boka in ett gratis möte med en barnvakt som är utbildad för att ge er säker och utvecklande barnpassning i Laholm.

Det stämmer, ni kan träffa er blivande barnvakt i Laholm helt gratis. Vi tycker att det är viktigt att familjen och barnvakten trivs ihop och därför så ordnar vi alltid med ett första prova-på-möte då det är möjligt. Barnvakten finns lokalt och kommer lätt hem till er. Det här är en person som har klarat alla våra intervjuer och tester och som har fått särskild utbildning för att klara av olika typer av barnpassning. Vi ställer höga krav på den som vill jobba som nanny i Laholm med oss och det har gett mycket fina resultat.

Det är inte bara barn och föräldrar som drar nytta av att våra barnvakter kan lite mer. Den som brinner för jobbet vill alltid lära sig mer och det blir möjligt med NannyPoppins. Tack vare att vi har experter som hela tiden stöttar och vidareutbildar våra barnflickor så blir jobbet mycket attraktivt. Det stimulerar och gör att man hela tiden vill göra ett ännu bättre jobb.

Visst händer det att familjer vid det första mötet upplever att det inte blev helt rätt. Kanske stämmer inte barnvaktens schema till 100 % procent med familjens. Då går det alltid bra att låta oss få veta så att vi kan föreslå en annan barnflicka i Laholm som passar bättre. Vi vet av erfarenhet att det är mycket viktigt att det känns bra redan från start. Det är då som ett långvarigt samarbete kan utvecklas och familjen kan lita på att stödet finns där då de behöver det.

Läs mer om vår barnpassning

En barnvakt i Laholm hemma hos er

När ni får barnpassning i Laholm från oss i hemmet så ska ni veta att barnvakten kan göra mer än vakta barnen. Hon kommer förstås att engagera barn i lek och se till att de får hjälp med läxor och annat som man kan behöva ta hand om hemma. Men hon kan också vara en hjälpande hand i hushållet. Visa barnvakten var tvätt som behöver vikas finns och tala även om hur disk ska plockas undan. Det här är exempel på sådant som en duktig barnvakt lätt tar hand om.

Om ni vill att barnvakten ska hämta barnen på förskolan så går det också bra. Hon kommer att kunna hämta och även lämna vid fritidsaktiviteter då det behövs. Mellanmål, lek, städning och tandborstning ordnar nannyn med! Med stor flexibilitet så kan er barnvakt i Laholm spara er tid och en massa energi. Saker och ting blir gjorda och det blir tid över till sådant som kan ses som lyx som att faktiskt orka läsa godnattsaga varje kväll.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert