• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Laholm

 • Hitta en trygg barnvakt i Laholm
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Laholm
 • Få en utbildad barnvakt i Laholm
Barnvakt Laholm
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Laholm

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Laholm

NannyPoppins erbjuder professionell barnpassning i hela Laholm med omnejd, oavsett om du bor inne i centrum eller ute på landsbygden! 

En utbildad barnvakt som gör skillnad i vardagen

Våra barnvakter finns tillgängliga för att passa barn i alla åldrar. Utöver att våra nannies är erfarna, är de dessutom utbildade i pedagogisk barnpassning, för att kunna säkerställa att ditt barn får en rolig och givande stund med sin barnvakt.

Personlig Barnvakt Laholm

Duktiga barnvakter i Laholm

Barnvakt Ebba i Laholm

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Laholm

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Laholm

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Laholm

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Laholm

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Laholm

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Laholm

Kom igång med barnpassning i Laholm

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Laholm.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Laholm!

Kom igång med barnpassning i Laholm

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Laholm?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Laholm med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Laholm, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Laholm

Varför väljer så många en barnvakt i Laholm från NannyPoppins?

Barnvakt Laholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Laholm är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Laholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Laholm kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Laholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Laholm med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Laholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Dalarna som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Laholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Laholm | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Laholm

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Laholm är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Laholm några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Laholm

Boka in ett prova-på-möte för barnvakt i Laholm

Boka in ett prova-på-möte med en barnvakt som är utbildad för att ge er säker och utvecklande barnpassning i Laholm.

Det stämmer, ni kan träffa er blivande barnvakt i Laholm på ett prova-på-möte. Vi tycker att det är viktigt att familjen och barnvakten trivs ihop och därför så ordnar vi alltid med ett första prova-på-möte då det är möjligt. Barnvakten finns lokalt och kommer lätt hem till er. Det här är en person som har klarat alla våra intervjuer och tester och som har fått särskild utbildning för att klara av olika typer av barnpassning. Vi ställer höga krav på den som vill jobba som nanny i Laholm med oss och det har gett mycket fina resultat.

Det är inte bara barn och föräldrar som drar nytta av att våra barnvakter kan lite mer. Den som brinner för jobbet vill alltid lära sig mer och det blir möjligt med NannyPoppins. Tack vare att vi har experter som hela tiden stöttar och vidareutbildar våra barnflickor så blir jobbet mycket attraktivt. Det stimulerar och gör att man hela tiden vill göra ett ännu bättre jobb.

Visst händer det att familjer vid det första mötet upplever att det inte blev helt rätt. Kanske stämmer inte barnvaktens schema till 100 % procent med familjens. Då går det alltid bra att låta oss få veta så att vi kan föreslå en annan barnflicka i Laholm som passar bättre. Vi vet av erfarenhet att det är mycket viktigt att det känns bra redan från start. Det är då som ett långvarigt samarbete kan utvecklas och familjen kan lita på att stödet finns där då de behöver det.

När ni får barnpassning i Laholm från oss i hemmet så ska ni veta att barnvakten kan göra mer än vakta barnen. Hon kommer förstås att engagera barn i lek och se till att de får hjälp med läxor och annat som man kan behöva ta hand om hemma. Men hon kan också vara en hjälpande hand i hushållet. Visa barnvakten var tvätt som behöver vikas finns och tala även om hur disk ska plockas undan. Det här är exempel på sådant som en duktig barnvakt lätt tar hand om.

Om ni vill att barnvakten ska hämta barnen på förskolan så går det också bra. Hon kommer att kunna hämta och även lämna vid fritidsaktiviteter då det behövs. Mellanmål, lek, städning och tandborstning ordnar nannyn med! Med stor flexibilitet så kan er barnvakt i Laholm spara er tid och en massa energi. Saker och ting blir gjorda och det blir tid över till sådant som kan ses som lyx som att faktiskt orka läsa godnattsaga varje kväll.

Var kan jag få en barnvakt i Laholm?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Laholm oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Genevad, Hasslöv, Hishult, Knäred, Lilla Tjärby, Mellbystrand, Ränneslöv, Skottorp, Skummelövsstrand, Vallberga, Veinge, Våxtorp och Ysby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Laholm för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Laholm!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Laholm?

Vi hjälper många familjer i Laholm med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Laholm är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Laholm dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Laholm börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Laholm

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Laholm
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Laholm som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7