Barnvakt Kävlinge

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Barnpassning i Kävlinge, lek och allvar

Det är roligt när barnvakten kommer. Det tycker barnen. Deras barnvakt i Kävlinge kommer nämligen att ha tid och lust att leka. Dessutom så har hon ofta nya lekar som de inte har testat tidigare så det blir alltid spännande att träffas igen. NannyPoppins barnflickor får hela tiden stöd och vidareutbildning. Det gör att de kan bygga på sin långa erfarenhet av att passa barn självständigt. En barnvakt som utvecklas är en trygghet och en person som familjen verkligen kan lita på. Våra utbildningar och experthjälp är också det som gör att en nanny i Kävlinge från oss ger skräddarsydd barnpassning.

När vi har valt ut en person som vi tycker är lämplig för professionell barnpassning så fortsätter vi med utbildning inom säkerhet. Varje barnvakt ska veta hur man ger första hjälpen och även förstå grundläggande hjärt- och lungräddning. Lek och allvar måste gå hand i hand. Barnen ska känna att barnvakten är världens bästa vän men också en mentor. När barnvakten säger att det är dags att städa upp efter lek så gör man det. Barnflickan ser till att alla lekar är säkra, inomhus och utomhus, och att barnen lär sig rutiner vad gäller ordning och reda.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Kävlinge

När behöver ni barnpassning i Kävlinge? Vi har en barnflicka som kan då ni behöver hjälpen! Det här är möjligt tack vare det stora nätverk av utbildade barnvakter som vi har skapat. Det finns en nanny för daglig barnpassning såväl som en person som kan dyka upp på kvällen, även lördagskvällen! Kanske kommer ni att få hjälp av en barnflicka på vardagar och en annan på helger, kanske blir det samma person. Vi gör vårt bästa för att ni ska få den bästa barnvakten för er familj, en person som ni och barnen kommer att trivas med.

Boka in ett prova-på-möte

Om ni undrar vilken typ av barnvakt i Kävlinge som vi kommer att rekommendera för er familj så kan ni börja med ett första möte. Vi skickar då en barnflicka som vi tror kommer att passa er och barnen vad gäller personlighet såväl som schema. Hon kan leka med barnen och svara på frågor. Om det känns rätt så visar ni barnvakten hur saker och ting fungerar hemma hos er så att hon är redo för det första barnpassningstillfället.

Det är mycket lätt att boka. Kontakta oss och berätta när ni behöver hjälpen samt för hur många barn. Berätta gärna om det finns särskilda intressen i familjen så kan vi se om det finns en nanny som har samma intressen.

Var kan jag få en barnvakt i Kävlinge?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Kävlinge oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Annehäll, Rinnebäck, Åkershäll, Gamla staden, Korsbacka, Gryet, Bogesholm, Arvidsborg, Byhornet, Emyhill och Stationsstaden. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Kävlinge för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Kävlinge!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Kävlinge?

Vi hjälper många familjer i Kävlinge med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Kävlinge är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kävlinge dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Kävlinge börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Kävlinge

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kävlinge
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Kävlinge som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert