Barnvakt i Kävlinge

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Barnpassning i Kävlinge, lek och allvar

Det är roligt när barnvakten kommer. Det tycker barnen. Deras barnvakt i Kävlinge kommer nämligen att ha tid och lust att leka. Dessutom så har hon ofta nya lekar som de inte har testat tidigare så det blir alltid spännande att träffas igen. NannyPoppins barnflickor får hela tiden stöd och vidareutbildning. Det gör att de kan bygga på sin långa erfarenhet av att passa barn självständigt. En barnvakt som utvecklas är en trygghet och en person som familjen verkligen kan lita på. Våra utbildningar och experthjälp är också det som gör att en nanny i Kävlinge från oss ger skräddarsydd barnpassning.

När vi har valt ut en person som vi tycker är lämplig för professionell barnpassning så fortsätter vi med utbildning inom säkerhet. Varje barnvakt ska veta hur man ger första hjälpen och även förstå grundläggande hjärt- och lungräddning. Lek och allvar måste gå hand i hand. Barnen ska känna att barnvakten är världens bästa vän men också en mentor. När barnvakten säger att det är dags att städa upp efter lek så gör man det. Barnflickan ser till att alla lekar är säkra, inomhus och utomhus, och att barnen lär sig rutiner vad gäller ordning och reda.

Läs mer om vår barnpassning

En barnvakt i Kävlinge som har tid

När behöver ni barnpassning i Kävlinge? Vi har en barnflicka som kan då ni behöver hjälpen! Det här är möjligt tack vare det stora nätverk av utbildade barnvakter som vi har skapat. Det finns en nanny för daglig barnpassning såväl som en person som kan dyka upp på kvällen, även lördagskvällen! Kanske kommer ni att få hjälp av en barnflicka på vardagar och en annan på helger, kanske blir det samma person. Vi gör vårt bästa för att ni ska få den bästa barnvakten för er familj, en person som ni och barnen kommer att trivas med.

Boka in ett gratis möte

Om ni undrar vilken typ av barnvakt i Kävlinge som vi kommer att rekommendera för er familj så kan ni börja med ett första möte som är helt gratis. Vi skickar då en barnflicka som vi tror kommer att passa er och barnen vad gäller personlighet såväl som schema. Hon kan leka med barnen och svara på frågor. Om det känns rätt så visar ni barnvakten hur saker och ting fungerar hemma hos er så att hon är redo för det första barnpassningstillfället.

Det är mycket lätt att boka. Kontakta oss och berätta när ni behöver hjälpen samt för hur många barn. Berätta gärna om det finns särskilda intressen i familjen så kan vi se om det finns en nanny som har samma intressen.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert