• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Kävlinge

 • Hitta en trygg barnvakt i Kävlinge
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Kävlinge
 • Få en utbildad barnvakt i Kävlinge
Barnvakt Kävlinge
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kävlinge

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kävlinge

Varje år hjälper vi många familjer runt om i Kävlinge med att lösa vardagspusslet. Våra nannies är utbildade, professionella och duktiga på att passa barn i alla åldrar. Din familj kan alltså få barnpassning oavsett om ni har ett nyfött barn eller ett barn i skolålder.

Vi ger dig en förenklad vardag med en nanny

Hos oss på NannyPoppins är det enkelt och smidigt att komma igång med barnpassning i Kävlinge! Här kan du välja bland en rad olika praktiska upplägg, såsom hämtning/lämning, heltid/deltid och en barnvakt vid behov.

Personlig Barnvakt Kävlinge

Duktiga barnvakter i Kävlinge

Barnvakt Ebba i Kävlinge

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Kävlinge

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Kävlinge

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Kävlinge

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Kävlinge

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Kävlinge

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Kävlinge

Kom igång med barnpassning i Kävlinge

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Kävlinge.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Kävlinge!

Kom igång med barnpassning i Kävlinge

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Kävlinge?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Kävlinge med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Kävlinge, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Kävlinge

Varför väljer så många en barnvakt i Kävlinge från NannyPoppins?

Barnvakt Kävlinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Kävlinge är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Kävlinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Kävlinge kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Kävlinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Kävlinge med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Kävlinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Kävlinge som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Kävlinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Kävlinge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Kävlinge

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Kävlinge är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Kävlinge några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Kävlinge

Barnpassning i Kävlinge, lek och allvar

Det är roligt när barnvakten kommer. Det tycker barnen. Deras barnvakt i Kävlinge kommer nämligen att ha tid och lust att leka. Dessutom så har hon ofta nya lekar som de inte har testat tidigare så det blir alltid spännande att träffas igen. NannyPoppins barnflickor får hela tiden stöd och vidareutbildning. Det gör att de kan bygga på sin långa erfarenhet av att passa barn självständigt. En nanny som utvecklas är en trygghet och en person som familjen verkligen kan lita på. Våra utbildningar och experthjälp är också det som gör att en nanny i Kävlinge från oss ger skräddarsydd barnpassning.

När vi har valt ut en person som vi tycker är lämplig för professionell barnpassning så fortsätter vi med utbildning inom säkerhet. Varje barnvakt ska veta hur man ger första hjälpen och även förstå grundläggande hjärt- och lungräddning. Lek och allvar måste gå hand i hand. Barnen ska känna att barnvakten är världens bästa vän men också en mentor. När barnvakten säger att det är dags att städa upp efter lek så gör man det. Barnflickan ser till att alla lekar är säkra, inomhus och utomhus, och att barnen lär sig rutiner vad gäller ordning och reda.

Boka in ett prova-på-möte

Om ni undrar vilken typ av barnvakt i Kävlinge som vi kommer att rekommendera för er familj så kan ni börja med ett första möte. Vi skickar då en barnflicka som vi tror kommer att passa er och barnen vad gäller personlighet såväl som schema. Hon kan leka med barnen och svara på frågor. Om det känns rätt så visar ni barnvakten hur saker och ting fungerar hemma hos er så att hon är redo för det första barnpassningstillfället.

Det är mycket lätt att boka. Kontakta oss och berätta när ni behöver hjälpen samt för hur många barn. Berätta gärna om det finns särskilda intressen i familjen så kan vi se om det finns en nanny som har samma intressen.

Var kan jag få en barnvakt i Kävlinge?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Kävlinge oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Annehäll, Rinnebäck, Åkershäll, Gamla staden, Korsbacka, Gryet, Bogesholm, Arvidsborg, Byhornet, Emyhill och Stationsstaden. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Kävlinge för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Kävlinge!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Kävlinge?

Vi hjälper många familjer i Kävlinge med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Kävlinge är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kävlinge dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Kävlinge börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Kävlinge

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kävlinge
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Kävlinge som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7