Barnpassning i Karlskrona

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Vi erbjuder barnvakt i Karlskrona

Er barnvakt i Karlskrona är inte långt bort. Faktum är att personen med största sannolikhet finns i er närhet och när ni kontaktar oss på NannyPoppins så kan ni äntligen träffas för att boka in passning. Vi erbjuder barnpassning i Karlskrona sedan många år tillbaka och har idag ett nätverk av mycket duktiga barnflickor som vi har utbildat och certifierat så att ni får säker och trygg passning.

Priserna för våra tjänster är fördelaktiga vilket beror på att vi jobbar med två olika modeller. En som fungerar med klippkort och som ger bra pris även om ni inte behöver passningen regelbundet, och en som är till för familjer med lite större behov av hjälp med barnen och hushållet. Kontakta oss idag för att få skräddarsydd hjälp som passar er och barnen perfekt!

Läs mer om vår barnpassning

Barnpassning i Karlskrona som är bra för barnen

Barnpassningen ska först och främst vara bra för barnen. Så resonerar vi alltid, och det är därför som vi handplockar varje barnvakt i Karlskrona som vi erbjuder. Det här är en process som tar tid och som innebär att vi måste se noga på referenser och också tala med den blivande NannyPoppins barnvakten vid flera tillfällen. När vi har bestämt oss för att anlita en viss person så följer utbildning och certifiering för säkerhet innan vi kan börja skicka ut personen på uppdrag.

I praktiken så betyder det att barnen kommer att få barnpassningen av en person som verkligen är lämplig för uppdraget och som vet hur man stimulerar olika åldrar. Med god kunskap om hur man tar hand om barnen i hemmet och utomhus så kan varje barnpassningstillfälle ge så mycket mer än säkerhet och trygghet för barnen. Lek, aktiviteter och engagemang är något som barnen har mycket gott av.

Föräldrar behöver också trygghet

Men det är ju inte bara barnen som ska ha det bra. Föräldrar som behöver barnpassning upplever ibland dåligt samvete för detta. Det kan vara mycket på jobbet eller annat som gör att man inte hinner med som vanligt. När en barnvakt i Karlskrona ger barnen så fin uppmärksamhet så kan man slappna av. Barnen får ju fina rutiner och kommer att vara glada och då kan man som förälder känna precis likadant.

Olika uppdrag

Även om man bara behöver hjälpen då och då så kan det vara en fördel om man får den av en person som kan återkomma. Det här är något som vi försöker hjälpa till med i den mån det går. Regelbunden barnpassning får man förstås av en barnvakt i Karlskrona som vill jobba ofta och mycket. Men även om vi inte kan skicka samma person för enstaka tillfällen så kan ni lita på att vi skickar riktigt duktiga barnflickor som det går att lita på.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert