• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Karlskrona

 • Hitta en trygg barnvakt i Karlskrona
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Karlskrona
 • Få en utbildad barnvakt i Karlskrona
Barnvakt Karlskrona
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlskrona

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlskrona

Vi hjälper din familj med att hitta en professionell barnvakt i Karlskrona som är erfaren och utbildad. Våra nannies kan ta hand om barn i alla åldrar, från nyfödd till skolålder. 

Upplägg som passar alla olika familjer

Er barnvakt i Karlskrona kan hjälpa er med allt från att hämta/lämna på förskola eller skola, till att rycka in när det behövs för mer spontana tillfällen. 

Alla familjer matchas personligen med en barnvakt i Karlskrona, utifrån önskat upplägg och eventuella preferenser. Om du vill veta mer kan du kontakta oss så kan vi ge dig mer information om vår professionella barnpassning.

Personlig Barnvakt Karlskrona

Duktiga barnvakter i Karlskrona

Barnvakt Ebba i Karlskrona

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Karlskrona

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Karlskrona

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Karlskrona

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Karlskrona

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Karlskrona

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Karlskrona

Kom igång med barnpassning i Karlskrona

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Karlskrona.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Karlskrona!

Kom igång med barnpassning i Karlskrona

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Karlskrona?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Karlskrona med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Karlskrona, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Karlskrona

Varför väljer så många en barnvakt i Karlskrona från NannyPoppins?

Barnvakt Karlskrona | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Karlskrona är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Karlskrona | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Karlskrona kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Karlskrona | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Karlskrona med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Karlskrona | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Karlskrona som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Karlskrona | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Karlskrona | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Karlskrona

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Karlskrona är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Karlskrona några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Karlskrona

Vi erbjuder barnvakt i Karlskrona

Er barnvakt i Karlskrona är inte långt bort. Faktum är att personen med största sannolikhet finns i er närhet och när ni kontaktar oss på NannyPoppins så kan ni äntligen träffas för att boka in passning. Vi erbjuder barnpassning i Karlskrona sedan många år tillbaka och har idag ett nätverk av mycket duktiga barnflickor som vi har utbildat och certifierat så att ni får säker och trygg passning.

Priserna för våra tjänster är fördelaktiga vilket beror på att vi jobbar med två olika modeller. En som fungerar med klippkort och som ger bra pris även om ni inte behöver passningen regelbundet, och en som är till för familjer med lite större behov av hjälp med barnen och hushållet. Kontakta oss idag för att få skräddarsydd hjälp som passar er och barnen perfekt!

Barnpassningen ska först och främst vara bra för barnen. Så resonerar vi alltid, och det är därför som vi handplockar varje nanny i Karlskrona som vi erbjuder. Det här är en process som tar tid och som innebär att vi måste se noga på referenser och också tala med den blivande NannyPoppins barnvakten vid flera tillfällen. När vi har bestämt oss för att anlita en viss person så följer utbildning och certifiering för säkerhet innan vi kan börja skicka ut personen på uppdrag.

I praktiken så betyder det att barnen kommer att få barnpassningen av en person som verkligen är lämplig för uppdraget och som vet hur man stimulerar olika åldrar. Med god kunskap om hur man tar hand om barnen i hemmet och utomhus så kan varje barnpassningstillfälle ge så mycket mer än säkerhet och trygghet för barnen. Lek, aktiviteter och engagemang är något som barnen har mycket gott av.

Föräldrar behöver också trygghet

Men det är ju inte bara barnen som ska ha det bra. Föräldrar som behöver barnpassning upplever ibland dåligt samvete för detta. Det kan vara mycket på jobbet eller annat som gör att man inte hinner med som vanligt. När en barnvakt i Karlskrona ger barnen så fin uppmärksamhet så kan man slappna av. Barnen får ju fina rutiner och kommer att vara glada och då kan man som förälder känna precis likadant.

Olika uppdrag

Även om man bara behöver hjälpen då och då så kan det vara en fördel om man får den av en person som kan återkomma. Det här är något som vi försöker hjälpa till med i den mån det går. Regelbunden barnpassning får man förstås av en barnvakt i Karlskrona som vill jobba ofta och mycket. Men även om vi inte kan skicka samma person för enstaka tillfällen så kan ni lita på att vi skickar riktigt duktiga barnflickor som det går att lita på.

Var kan jag få en barnvakt i Karlskrona?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Karlskrona oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Trossö, Wämö. Sunna, Verkö, Ringö, Korsö Torskors, Lyckeby och Hässlegården. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Karlskrona för er familj!

Hur gör ni för att hitta en barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Karlskrona!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning?

Vi hjälper många familjer i Karlskrona med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Karlskrona är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Karlskrona dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Karlskrona börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Här är våra fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Karlskrona

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Karlskrona
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Karlskrona som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7