Barnvakt Karlskrona

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Vi erbjuder barnvakt i Karlskrona

Er barnvakt i Karlskrona är inte långt bort. Faktum är att personen med största sannolikhet finns i er närhet och när ni kontaktar oss på NannyPoppins så kan ni äntligen träffas för att boka in passning. Vi erbjuder barnpassning i Karlskrona sedan många år tillbaka och har idag ett nätverk av mycket duktiga barnflickor som vi har utbildat och certifierat så att ni får säker och trygg passning.

Priserna för våra tjänster är fördelaktiga vilket beror på att vi jobbar med två olika modeller. En som fungerar med klippkort och som ger bra pris även om ni inte behöver passningen regelbundet, och en som är till för familjer med lite större behov av hjälp med barnen och hushållet. Kontakta oss idag för att få skräddarsydd hjälp som passar er och barnen perfekt!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Karlskrona

Barnpassningen ska först och främst vara bra för barnen. Så resonerar vi alltid, och det är därför som vi handplockar varje barnvakt i Karlskrona som vi erbjuder. Det här är en process som tar tid och som innebär att vi måste se noga på referenser och också tala med den blivande NannyPoppins barnvakten vid flera tillfällen. När vi har bestämt oss för att anlita en viss person så följer utbildning och certifiering för säkerhet innan vi kan börja skicka ut personen på uppdrag.

I praktiken så betyder det att barnen kommer att få barnpassningen av en person som verkligen är lämplig för uppdraget och som vet hur man stimulerar olika åldrar. Med god kunskap om hur man tar hand om barnen i hemmet och utomhus så kan varje barnpassningstillfälle ge så mycket mer än säkerhet och trygghet för barnen. Lek, aktiviteter och engagemang är något som barnen har mycket gott av.

Föräldrar behöver också trygghet

Men det är ju inte bara barnen som ska ha det bra. Föräldrar som behöver barnpassning upplever ibland dåligt samvete för detta. Det kan vara mycket på jobbet eller annat som gör att man inte hinner med som vanligt. När en barnvakt i Karlskrona ger barnen så fin uppmärksamhet så kan man slappna av. Barnen får ju fina rutiner och kommer att vara glada och då kan man som förälder känna precis likadant.

Olika uppdrag

Även om man bara behöver hjälpen då och då så kan det vara en fördel om man får den av en person som kan återkomma. Det här är något som vi försöker hjälpa till med i den mån det går. Regelbunden barnpassning får man förstås av en barnvakt i Karlskrona som vill jobba ofta och mycket. Men även om vi inte kan skicka samma person för enstaka tillfällen så kan ni lita på att vi skickar riktigt duktiga barnflickor som det går att lita på.

Var kan jag få en barnvakt i Karlskrona?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Karlskrona oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Trossö, Wämö. Sunna, Verkö, Ringö, Korsö Torskors, Lyckeby och Hässlegården. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Karlskrona för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Karlskrona!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlskrona?

Vi hjälper många familjer i Karlskrona med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Karlskrona är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Karlskrona dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Karlskrona börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Karlskrona

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Karlskrona
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Karlskrona som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert