Barnpassning i Karlshamn

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Ni får en pålitlig barnvakt i Karlshamn

En utbildad och säker barnvakt ger er barnpassning i Karlshamn som det går att lita på och som barnen ser fram emot.

Det är klart att ni ska ha en barnvakt i Karlshamn som det går att lita på. Hon ska komma i tid, engagera sig i barnen och dessutom vara utbildad inom säkerhet och pedagogik. Om det här låter för bra för att vara sant så har ni inte bokat barnflicka från NannyPoppins ännu. Vi utbildar och tränar barnvakter så att de kan bygga på sitt naturliga intresse för barn och bli riktigt duktiga på barnpassning. Resultatet är barnvakter som gör den stora skillnaden. Föräldrar kan lita på att barnen har det bra och vågar äntligen unna sig lite egen tid. Det blir början till så mycket mer energi vilket givetvis påverkar hela familjen på ett positivt sätt.

Läs mer om vår barnpassning

Så väljer vi barnflickor

I och med att vi får nära 10 000 ansökningar per år så får vi lägga en hel del tid på att undersöka potentiella barnvakter för olika svenska städer. När vi får en ansökan som ser lovande ut så kontaktar vi referenser. Man måste ha erfarenhet av självständig barnpassning för att bli aktuell som nanny med NannyPoppins. Om referenser ger positiv feedback så kan vi gå vidare med intervju. Det är då som vi kan ta reda på om personen har rätt personlighet för jobbet. Vi lägger stor vikt vid engagemang och intresse. Dessutom så måste en nanny i Karlshamn från oss ha tålamod. Med barn så kan man inte jäkta och det är viktigt att nannyn lyssnar och engagerar sig i de smås vardag.

När vi har valt en barnvakt så kommer vi att fortsätta med utbildning. Ibland så finns det redan kunskap om första hjälpen och ibland så får vi ordna med kurs. Vi kommer också att se till att varje barnflicka i Karlshamn som jobbar med oss kan vår pedagogiska metod. Det här är också bra för säkerheten. När en barnvakt kan bete sig på rätt sätt och arbeta förebyggande så kommer barnen att vara i säkra händer.

En barnvakt i Karlshamn för hela familjen

Det är många föräldrar som känner att barnvakten som vi skickar är som en välsignelse för hela hushållet. Barnen är glada och känner sig trygga och vuxna tycker förstås att det är bra med extra händer. Att någon kan ta disken och vika lite tvätt gör stor skillnad. Er barnvakt i Karlshamn kan göra så mycket och det är upp till er att prata med henne om vad ni skulle uppskatta lite mer hjälp med då hon är på plats.

Ni kan börja med ett första möte som är gratis. Då får ni träffa den person som kan hjälpa er med professionell barnpassning i Karlshamn och som har tid då ni behöver hjälpen. Kontakta oss så väljer vi ut en lämplig barnvakt för er familj.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert