• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Karlshamn

 • Hitta en trygg barnvakt i Karlshamn
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Karlshamn
 • Få en utbildad barnvakt i Karlshamn
Barnvakt Karlshamn
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlshamn

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlshamn

NannyPoppins förenklar er vardag med en professionell nanny, oavsett var i Karlshamn som ni bor! Vi ser till att personligt matcha er med barnvakt utifrån era specifika behov.

Upplägg som ger er struktur i vardagen

Vi erbjuder en rad olika upplägg, så att din familj kan välja ett som passar er perfekt. Det vanligaste alternativet i Karlshamn är att man får en barnvakt som hämtar och/eller lämnar på förskola eller skola. Utöver det erbjuder vi en nanny på heltid, deltid eller vid behov!

Personlig Barnvakt Karlshamn

Duktiga barnvakter i Karlshamn

Barnvakt Ebba i Karlshamn

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Karlshamn

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Karlshamn

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Karlshamn

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Karlshamn

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Karlshamn

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Karlshamn

Kom igång med barnpassning i Karlshamn

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Karlshamn.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Karlshamn!

Kom igång med barnpassning i Karlshamn

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Karlshamn?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Karlshamn med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Karlshamn, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka

Vanliga frågor om vår barnpassning i Karlshamn

Varför väljer så många en barnvakt i Karlshamn från NannyPoppins?

Barnvakt Karlshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Karlshamn är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Karlshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Karlshamn kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Karlshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Karlshamn med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Karlshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Karlshamn som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Karlshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Karlshamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Karlshamn

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Karlshamn är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Karlshamn några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Karlshamn

Ni får en pålitlig barnvakt i Karlshamn

En utbildad och säker barnvakt ger er barnpassning i Karlshamn som det går att lita på och som barnen ser fram emot.

Det är klart att ni ska ha en barnvakt i Karlshamn som det går att lita på. Hon ska komma i tid, engagera sig i barnen och dessutom vara utbildad inom säkerhet och pedagogik. Om det här låter för bra för att vara sant så har ni inte bokat barnflicka från NannyPoppins ännu. Vi utbildar och tränar barnvakter så att de kan bygga på sitt naturliga intresse för barn och bli riktigt duktiga på barnpassning. Resultatet är barnvakter som gör den stora skillnaden. Föräldrar kan lita på att barnen har det bra och vågar äntligen unna sig lite egen tid. Det blir början till så mycket mer energi vilket givetvis påverkar hela familjen på ett positivt sätt.

I och med att vi får nära 10 000 ansökningar per år så får vi lägga en hel del tid på att undersöka potentiella barnvakter för olika svenska städer. När vi får en ansökan som ser lovande ut så kontaktar vi referenser. Man måste ha erfarenhet av självständig barnpassning för att bli aktuell som nanny med NannyPoppins. Om referenser ger positiv feedback så kan vi gå vidare med intervju. Det är då som vi kan ta reda på om personen har rätt personlighet för jobbet. Vi lägger stor vikt vid engagemang och intresse. Dessutom så måste en nanny i Karlshamn från oss ha tålamod. Med barn så kan man inte jäkta och det är viktigt att nannyn lyssnar och engagerar sig i de smås vardag.

När vi har valt en barnvakt så kommer vi att fortsätta med utbildning. Ibland så finns det redan kunskap om första hjälpen och ibland så får vi ordna med kurs. Vi kommer också att se till att varje barnflicka i Karlshamn som jobbar med oss kan vår pedagogiska metod. Det här är också bra för säkerheten. När en barnvakt kan bete sig på rätt sätt och arbeta förebyggande så kommer barnen att vara i säkra händer.

En barnvakt i Karlshamn för hela familjen

Det är många föräldrar som känner att barnvakten som vi skickar är som en välsignelse för hela hushållet. Barnen är glada och känner sig trygga och vuxna tycker förstås att det är bra med extra händer. Att någon kan ta disken och vika lite tvätt gör stor skillnad. Er barnvakt i Karlshamn kan göra så mycket och det är upp till er att prata med henne om vad ni skulle uppskatta lite mer hjälp med då hon är på plats.

Ni kan börja med ett första prova-på-möte. Då får ni träffa den person som kan hjälpa er med professionell barnpassning i Karlshamn och som har tid då ni behöver hjälpen. Kontakta oss så väljer vi ut en lämplig barnvakt för er familj.

Var kan jag få en barnvakt i Karlshamn?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Karlshamn oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Mörrum, Svängsta, Hällaryd, Stilleryd och Åryd. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Karlshamn för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Karlshamn!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlshamn?

Vi hjälper många familjer i Karlshamn med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Karlshamn är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Karlshamn dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Karlshamn börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Karlshamn

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Karlshamn
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Karlshamn som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Utmärkt
4,7