• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Höganäs

 • Hitta en trygg barnvakt i Höganäs
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Höganäs
 • Få en utbildad barnvakt i Höganäs
Barnvakt Höganäs
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Höganäs

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Höganäs

Vi på NannyPoppins erbjuder erfarna, trygga och professionella barnvakter i hela Höganäs med omnejd. En stor fördel med vår barnpassning är att det finns tillgängligt för barn i alla åldrar – stora som små!

Skräddarsydd barnpassning utifrån era behov

Alla våra professionella barnvakter finns att få för alla typer av situationer, oavsett om du behöver en barnvakt på deltid, heltid eller vid behov. Det vanligaste upplägget i just Höganäs är hämtning/lämning! 

Personlig Barnvakt Höganäs

Duktiga barnvakter i Höganäs

Barnvakt Ebba i Höganäs

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Höganäs

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Höganäs

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Höganäs

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Höganäs

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Höganäs

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Höganäs

Kom igång med barnpassning i Höganäs

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Höganäs.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Höganäs!

Kom igång med barnpassning i Höganäs

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Höganäs?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Höganäs med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Höganäs, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Höganäs

Varför väljer så många en barnvakt i Hjo från NannyPoppins?

Barnvakt Höganäs | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Höganäs är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Höganäs | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Höganäs kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Höganäs | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Höganäs med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Höganäs | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Höganäs som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Höganäs | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Höganäs | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Höganäs

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Höganäs är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Höganäs några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Höganäs

Utbildad och säker barnvakt i Höganäs

När ni behöver barnpassning i Höganäs så har vi en utbildad, engagerad och kreativ barnvakt för er!

NannyPoppins har hjälpt föräldrar i Sverige med barnpassning i över tio års tid nu. Vi har lyckats bygga upp en stor bas av utbildade och engagerade barnvakter i många svenska städer. För barnvakt i Höganäs så är det bara att kontakta oss så kommer vi att matcha er med en person som passar bra. Vi betänker saker som schema så att barnflickan kan komma när ni behöver hjälpen, men också personlighet. Det är viktigt att ni och barnen kommer att trivas tillsammans med er nanny i Höganäs. På sätt och vis så kan hon ju komma att bli som en extra familjemedlem som ni litar på då tiden inte räcker till.

En barnvakt i Höganäs som kan

Det är faktiskt rätt vanligt att föräldrar upplever frustration då barnvakten som man har kontakt med aldrig kan komma. Det här beror för det mesta på att man har valt en barnflicka i Höganäs med ett schema som inte stämmer överens med familjens. Med oss så kommer ni runt det här problemet. Vi ser från start till att ni får en nanny som är tillgänglig på helger, på kvällar, hela dagen eller kanske bara på morgonen. Kommer det att vara en och samma person? Inte alltid. Vi har barnflickor som vill jobba regelbundet och så har vi barnvakter för kvällar. Det viktigaste är att ni får stödet nå ni behöver det och av en utbildad person.

Men vad menar vi egentligen då vi säger utbildad nanny, för det är ju knappast förskolelärare som vi skickar hem till er! Med utbildning så menar vi att barnvakten kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Dessutom så ska personen veta hur man jobbar på ett säkert sätt med barn. Det behöver inte uppstå några farliga situationer då barnflickan vet vad som ska undvikas och dessutom alltid är uppmärksam.

Vi jobbar också med en unik pedagogisk metod som är till för att stimulera och engagera barnen. Tiden med barnvakten blir rolig och spännande. När ni har haft barnpassning i Höganäs från oss vid några tillfällen så kan ni räkna med att barnen undrar när nannyn kommer igen. De har det bra tillsammans med en person som verkligen bryr sig om och som har en entusiasm som smittar av sig.

Ni kan börja med ett första prova-på-möte

För att lära känna den barnvakt i Höganäs som vi tror kommer att passa er så kan ni börja med ett prova-på-möte hemma hos er. Ni talar om för oss vilken typ av barnpassning som ni behöver just nu så kan vi matcha med en lämplig kandidat. När ni ses så får barnen leka med barnflickan och ni kan ställa frågor. Ni kan också passa på att visa hur saker och ting fungerar i er familj så att det blir lättare för barnvakten att komma in i jobbet och sköta allting på ett sätt som ni gillar.

Var kan jag få en barnvakt i Höganäs?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Höganäs oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Viken, Jonstorp, Arild, Mölle, Mjöhult, Farhult och Ingelsträde. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Höganäs för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Höganäs!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Höganäs?

Vi hjälper många familjer i Höganäs med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Höganäs är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Höganäs dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Höganäs börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Höganäs

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Höganäs
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Höganäs som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7