Barnvakt Höganäs

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Utbildad och säker barnvakt i Höganäs

När ni behöver barnpassning i Höganäs så har vi en utbildad, engagerad och kreativ barnvakt för er!

NannyPoppins har hjälpt föräldrar i Sverige med barnpassning i över tio års tid nu. Vi har lyckats bygga upp en stor bas av utbildade och engagerade barnvakter i många svenska städer. För barnvakt i Höganäs så är det bara att kontakta oss så kommer vi att matcha er med en person som passar bra. Vi betänker saker som schema så att barnflickan kan komma när ni behöver hjälpen, men också personlighet. Det är viktigt att ni och barnen kommer att trivas tillsammans med er nanny i Höganäs. På sätt och vis så kan hon ju komma att bli som en extra familjemedlem som ni litar på då tiden inte räcker till.

En barnvakt i Höganäs som kan

Det är faktiskt rätt vanligt att föräldrar upplever frustration då barnvakten som man har kontakt med aldrig kan komma. Det här beror för det mesta på att man har valt en barnflicka i Höganäs med ett schema som inte stämmer överens med familjens. Med oss så kommer ni runt det här problemet. Vi ser från start till att ni får en nanny som är tillgänglig på helger, på kvällar, hela dagen eller kanske bara på morgonen. Kommer det att vara en och samma person? Inte alltid. Vi har barnflickor som vill jobba regelbundet och så har vi barnvakter för kvällar. Det viktigaste är att ni får stödet nå ni behöver det och av en utbildad person.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Höganäs

Men vad menar vi egentligen då vi säger utbildad barnflicka, för det är ju knappast förskolelärare som vi skickar hem till er! Med utbildning så menar vi att barnvakten kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Dessutom så ska personen veta hur man jobbar på ett säkert sätt med barn. Det behöver inte uppstå några farliga situationer då barnflickan vet vad som ska undvikas och dessutom alltid är uppmärksam.

Vi jobbar också med en unik pedagogisk metod som är till för att stimulera och engagera barnen. Tiden med barnvakten blir rolig och spännande. När ni har haft barnpassning i Höganäs från oss vid några tillfällen så kan ni räkna med att barnen undrar när nannyn kommer igen. De har det bra tillsammans med en person som verkligen bryr sig om och som har en entusiasm som smittar av sig.

Ni kan börja med ett första prova-på-möte

För att lära känna den barnvakt i Höganäs som vi tror kommer att passa er så kan ni börja med ett prova-på-möte hemma hos er. Ni talar om för oss vilken typ av barnpassning som ni behöver just nu så kan vi matcha med en lämplig kandidat. När ni ses så får barnen leka med barnflickan och ni kan ställa frågor. Ni kan också passa på att visa hur saker och ting fungerar i er familj så att det blir lättare för barnvakten att komma in i jobbet och sköta allting på ett sätt som ni gillar.

Var kan jag få en barnvakt i Höganäs?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Höganäs oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Viken, Jonstorp, Arild, Mölle, Mjöhult, Farhult och Ingelsträde. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Höganäs för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Höganäs!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Höganäs?

Vi hjälper många familjer i Höganäs med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Höganäs är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Höganäs dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Höganäs börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Höganäs

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Höganäs
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Höganäs som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert