• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Hjo

 • Hitta en trygg barnvakt i Hjo
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Hjo
 • Få en utbildad barnvakt i Hjo
Barnvakt Hjo
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Hjo

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Hjo

Hos oss på NannyPoppins kan du få en barnvakt som är utbildad, erfaren och professionell. Vår professionella barnpassning går att få i hela Hjo med omnejd. På så sätt kan du få en barnvakt som är tillgänglig för alla åldrar och områden. 

Vi ordnar en barnvakt utifrån önskat upplägg

Det är viktigt för oss att du får en barnvakt som fungerar bra ihop med din familjs vardag i Hjo. Därför erbjuder vi olika upplägg, såsom hämtning/lämning, heltid/deltid och en barnvakt för sporadiska tillfällen.

Personlig Barnvakt Hjo

Duktiga barnvakter i Hjo

Barnvakt Ebba i Hjo

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Hjo

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Hjo

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Hjo

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Hjo

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Hjo

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Hjo

Kom igång med barnpassning i Hjo

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Hjo.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Hjo!

Kom igång med barnpassning i Hjo

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Hjo?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Hjo med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Hjo, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Hjo

Varför väljer så många en barnvakt i Hjo från NannyPoppins?

Barnvakt Hjo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Hjo är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Hjo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Hjo kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Hjo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Hjo med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Hjo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Hjo som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Hjo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Hjo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Hjo

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Hjo är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Hjo några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Hjo

Barnpassning i Hjo för alla barn

Låt en erfaren, utbildad och engagerad barnvakt ge er barnpassning i Hjo så att vardagen och helger går ihop.

En del barn behöver mest någon vuxen som finns på plats då de leker hemma med kompisar eller i parken. Andra kan behöva hjälp med läxor och många mår bra av både och. När ni får en barnvakt i Hjo från oss så kan ni räkna med barnpassning som är till för alla barn. Barnvakten är lyhörd och tar reda på vilka behov som finns. Hon kommer att lyssna både på föräldrar och på barn och det gör att hon kan jobba på ett mycket professionellt sätt.

Men barnpassningen är inget som alltid måste se likadant ut. Vi jobbar hela tiden med vidareutveckling. En duktig barnflicka i Hjo med erfarenhet kommer att få ut mycket av att jobba med oss. Hon kan lära sig så mycket mer tack vare den hjälp och stöd som hon får från våra experter. För föräldrar så är det fantastiskt att få hjälp av en person som är så engagerad och som verkligen ser en stor glädje med varje uppdrag.

Barnvakt i Hjo, det ska man ha!

När det blir mycket att göra och man inser att tiden och orken inte räcker till så är det hög tid att skaffa nanny i Hjo. Med barnvaktens hjälp så blir allting annorlunda. Då man inte kommer iväg från jobbet i tid så kan barnflickan hämta barnen och se till att de kommer hem på ett tryggt sätt. Väl hemma så får de mellanmål och så läser man eventuella läxor tillsammans. När föräldrar kommer hem så kan man använda tiden på ett helt annat sätt. Disken är redan plockad och middagen värms upp i ugnen. Livet känns bra och barnen kan äntligen berätta mer om sin dag för föräldrar som har tid och ro till att lyssna.

Hjo är en anrik plats. Det här har varit en stad sedan 1413 vilket man märker på gatunätet och de unika miljöerna. När en barnvakt i Hjo kommer för att ta hand om barnen så rör det sig sällan om långa restider. Då är det också möjligt att få hjälp på kvällar vid enstaka tillfällen eftersom även detta kan löna sig för barnvakten. Restider är en sak, god lokalkännedom är en annan. Det är klart att det blir enklare att få hjälp med hämtning och lämning då man snabbt kan säga en skola, sportanläggning eller annan adress och nannyn förstår på en gång.

Boka in ett första möte

Om ni behöver barnpassning i Hjo så är det bara att kontakta oss. Vi har en barnvakt i Hjo som står redo att börja jobba med era barn. Ni börjar med ett första möte som är ett prova-på-möte. Då får ni träffa den nanny som vi tror kommer att passa bäst. Om ni också tycker att det känns rätt så kan ni boka in barnvakten då ni behöver det. Vi finns alltid här som stöd för både barnvakten och föräldrarna. Vi kan också ge hjälpen snabbt då ni behöver barnpassning akut och inte vill tumma på säkerhet och trygghet.

Var kan jag få en barnvakt i Hjo?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Hjo oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Korsberga, Bikstorp, Gate, Grebban, Hulan och Korsgården. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Hjo för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Hjo!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Hjo?

Vi hjälper många familjer i Hjo med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Hjo är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Hjo dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Hjo börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga nanny, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Hjo

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Hjo
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Hjo som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7