Barnvakt i Habo

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Professionell barnpassning i Habo

NannyPoppins barnvakter ger barnpassning i Habo som barnen ser fram emot och som får föräldrar att uppleva lugn och trygghet.

Det är stor skillnad mellan en barnvakt i Habo som man hittar via vänner och bekanta och en som kommer från NannyPoppins. Ta bara en sådan sak som första hjälpen. Det är något som varje förälder bör kräva av den som ska passa barnen men som sällan ingår då man får barnpassningen av ett grannbarn eller en bekant. Med oss så handlar det om professionell barnpassning i Habo och då kan ni lita på att barnvakten jobbar på ett säkert sätt. Hon har dessutom erfarenhet av att jobba med barn sedan tidigare och vet hur man sköter enklare saker i hushållet.

Vi väljer ut de bästa barnvakter som finns i Haboområdet och ser till att de får rätt typ av uppdrag. Vissa är intresserade av att jobba mycket och varje dag medan andra är ute efter uppdrag på kvällar och helger. Vi ser på referenser, genomför intervjuer och ger mer utbildning så att ni kan få en nanny i Habo som kan jobbet. Dessutom så ger vi hela tiden stöd till familj och barnflicka så att frågor som uppstår snabbt kan redas ut. Det här ger professionell barnpassning som tack vare RUT-avdrag inte kostar mer än vad ni hade betalat en oerfaren person direkt i handen.

Läs mer om vår barnpassning

Både för föräldrar och barn

En barnvakt i Habo från NannyPoppins är en gåva till både barn och föräldrar. Hon kommer att ge barnen sin fulla uppmärksamhet men också lyssna noga på föräldrarna riktlinjer. Rutiner följs och hemmet sköts om. När barnpassningen är över så är leksakerna på sina platser och det är städat i köket efter mellanmål. Ordning och reda gör att man kan slappna av och må så mycket bättre. Föräldrar får mer kraft och ser en stor fördel med att kunna ägna mer tid åt barnen då nannyn har vikt tvätt och diskat.

Så bokar ni barnvakt i Habo

Det är mycket enkelt att boka en barnvakt i Habo med oss. Vi erbjuder olika prismodeller för barnpassning i Habo vilket ni kan se på startsidan. Allt ni behöver göra är att kontakta oss. Då kan vi boka in ett första möte med en barnflicka i Habo som vi tror kommer att passa er familj bra. Ni får då chansen att lära känna varandra och att prata lite mer om er familj och era barn. Barnflickan kan lära sig mer om hur saker och ting fungerar hemma hos er och så kan ni bestämma er för om ni vill fortsätta.

Det händer sällan att familjer inte blir nöjda med den nanny som vi skickar för ett första möte. Men om ni av någon anledning inte tycker att det stämmer så kan vi ordna med en annan person. Med ett så stort kontaktnät av duktiga barnvakter så kan vi matcha familj och nanny rätt både med tanke på krav om tider och med tanke på personlighet. Av erfarenhet så vet vi att er barnvakt med tiden blir som en extra familjemedlem. En person som gör så stor skillnad och som barnen ser fram emot att få vara tillsammans med.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert