• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Habo

 • Hitta en trygg barnvakt i Habo
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Habo
 • Få en utbildad barnvakt i Habo
Barnvakt Habo
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Habo

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Habo

Vi kan alla behöva lite avlastning i form av barnpassning ibland. Därför erbjuder vi professionella och erfarna barnvakter i hela Habo med omnejd, så att du kan få lite mer lugn i vardag vare sig du bor i centrum eller en bit utanför.

Vi ger dig skräddarsydd barnpassning

NannyPoppins erbjuder barnpassning på en rad olika upplägg. I Habo är det populärt med en barnvakt som hämtar/lämnar på förskola eller skola. Upplägg såsom heltid/deltid och barnpassning vid behov är även mycket vanligt.

Personlig Barnvakt Habo

Duktiga barnvakter i Habo

Barnvakt Ebba i Habo

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Habo

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Habo

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Habo

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Habo

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Habo

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Habo

Kom igång med barnpassning i Habo

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Habo.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Habo!

Kom igång med barnpassning i Habo

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Habo?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Habo med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Habo, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Habo

Varför väljer så många en barnvakt i Habo från NannyPoppins?

Barnvakt Habo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Habo är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Habo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Habo kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Habo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Habo med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Habo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Habo som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Habo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Habo | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Habo

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Habo är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Habo några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Habo

Professionell barnpassning i Habo

NannyPoppins barnvakter ger barnpassning i Habo som barnen ser fram emot och som får föräldrar att uppleva lugn och trygghet.

Det är stor skillnad mellan en barnvakt i Habo som man hittar via vänner och bekanta och en som kommer från NannyPoppins. Ta bara en sådan sak som första hjälpen. Det är något som varje förälder bör kräva av den som ska passa barnen men som sällan ingår då man får barnpassningen av ett grannbarn eller en bekant. Med oss så handlar det om professionell barnpassning i Habo och då kan ni lita på att barnvakten jobbar på ett säkert sätt. Hon har dessutom erfarenhet av att jobba med barn sedan tidigare och vet hur man sköter enklare saker i hushållet.

Vi väljer ut de bästa barnvakter som finns i Haboområdet och ser till att de får rätt typ av uppdrag. Vissa är intresserade av att jobba mycket och varje dag medan andra är ute efter uppdrag på kvällar och helger. Vi ser på referenser, genomför intervjuer och ger mer utbildning så att ni kan få en nanny i Habo som kan jobbet. Dessutom så ger vi hela tiden stöd till familj och barnflicka så att frågor som uppstår snabbt kan redas ut. Det här ger professionell barnpassning som tack vare RUT-avdrag inte kostar mer än vad ni hade betalat en oerfaren person direkt i handen.

En barnvakt i Habo från NannyPoppins är en gåva till både barn och föräldrar. Hon kommer att ge barnen sin fulla uppmärksamhet men också lyssna noga på föräldrarna riktlinjer. Rutiner följs och hemmet sköts om. När barnpassningen är över så är leksakerna på sina platser och det är städat i köket efter mellanmål. Ordning och reda gör att man kan slappna av och må så mycket bättre. Föräldrar får mer kraft och ser en stor fördel med att kunna ägna mer tid åt barnen då nannyn har vikt tvätt och diskat.

Så bokar ni barnvakt i Habo

Det är mycket enkelt att boka en barnvakt i Habo med oss. Vi erbjuder olika prismodeller för barnpassning i Habo vilket ni kan se på startsidan. Allt ni behöver göra är att kontakta oss. Då kan vi boka in ett prova-på-möte med en barnflicka i Habo som vi tror kommer att passa er familj bra. Ni får då chansen att lära känna varandra och att prata lite mer om er familj och era barn. Barnflickan kan lära sig mer om hur saker och ting fungerar hemma hos er och så kan ni bestämma er för om ni vill fortsätta.

Det händer sällan att familjer inte blir nöjda med den nanny som vi skickar för prova-på-mötet. Men om ni av någon anledning inte tycker att det stämmer så kan vi ordna med en annan person. Med ett så stort kontaktnät av duktiga barnvakter så kan vi matcha familj och nanny rätt både med tanke på krav om tider och med tanke på personlighet. Av erfarenhet så vet vi att er barnvakt med tiden blir som en extra familjemedlem. En person som gör så stor skillnad och som barnen ser fram emot att få vara tillsammans med.

Var kan jag få en barnvakt i Habo?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Habo oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bränninge, Lagget, Kråkeryd, Kärr, Storhagen, Lybäck, Söderkulla och Solhöjden. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Habo för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Habo!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Habo?

Vi hjälper många familjer i Habo med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Habo är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Habo dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Habo börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Habo

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Habo
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning
 5.  

Kontakta oss nu för en barnvakt i Habo som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7