Barnvakt Enköping

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Så väljer vi barnvakt i Enköping

Livet blir lätt att leva med barnpassning i Enköping som ges av en barnvakt med utbildning och lång erfarenhet av att ta hand om barn.

Efter mer än tio år som förmedlare av barnvakter så vet vi vad som krävs för att en ung person ska klara av att passa ett eller flera barn. Det är ytterst få av alla de som söker jobb hos oss som får det. Det beror på att vi ställer mycket höga krav. En barnflicka i Enköping som kommer från NannyPoppins har lång erfarenhet. Dessutom så kommer det här att vara en person med ett brinnande intresse för barn. Kanske studerar hon för att bli lärare eller psykolog. Den vidareutbildning vi ger ses som en morot för att få jobba med oss. Barnvakten kommer att ha fullt stöd från våra experter och ser stor mening med att lära sig mer om hur barn i olika åldrar resonerar och fungerar.

När vi väl har valt ut en lämplig kandidat så följer flera intervjuer. Detta så att vi kan säkra oss om att vi har funnit rätt person. På så vis så slipper ni leta upp referenser och ställa de viktiga frågorna som avslöjar om barnvakten kommer att klara jobbet som barnvakt hos er. Du kan läsa mer om hur vi hjälper till med barnpassningen här.

Fördelar med lokal barnpassning i Enköping

Vi vet att det finns fördelar med att barnvakter inte behöver resa långt. När ni behöver hjälp en kväll så måste det löna sig för barnflickan att ställa upp. Det gör det då hon snabbt kan komma hem till er. Lokalkunskaper är också viktiga. Enköping är parkernas stad och det finns mycket att göra utomhus. Men barnvakten måste förstås veta var det är bra att vistas med barn och när. Det gör hon om hon kan staden sedan tidigare.

När barnen ska hämtas på förskola och kanske också lämnas lite senare för fotbollsträning eller andra fritidsaktiviteter så är det också bra att er nanny i Enköping hittar. Hon kommer inte att behöva snurra omkring och leta efter adresser utan kan fokusera helt ut på barnen så att de förblir säkra i och omkring trafik.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Enköping

Vi får ofta höra från föräldrar att barnen väntar på nästa gång de inte kan vara hemma. Det här händer då man får barnpassning i Enköping av en person som tycker att det är roligt att vara tillsammans med barn. Det blir lekar och aktiviteter som stimulerar. Mellanmål kombineras med intressanta samtal från barnens vardag och värld. Föräldrar kan tids nog räkna med att få viktig information från barnvakten som är väl insatt i vad som händer i skola. Samtalen vid mellanmålet kan avslöja saker som konflikter med andra barn eller annat som verkligen är viktigt att få veta som förälder men som man kanske inte alltid får tid att ta del av då det blir för stressigt.

En barnvakt i Enköping från NannyPoppins blir som en extra familjemedlem som man kan lita på. I och med att det här är en yngre person så känner de små att det inte rör sig om en extra förälder utan snarare om en kompis. Men våra barnvakter vet hur gränser ska sättas och de är duktiga på att få barnen att göra det som kanske inte är så roligt. Nattning sköts och läxor blir gjorda då vår barnflicka är på plats!

Regelbunden och sporadisk passning

Ni väljer själva vilken typ av barnpassning som ni behöver och när. Vi har skapat olika prismodeller som gör att det blir lätt att ta hjälpen. Med en stor bas av duktiga barnvakter som finns i er närhet så ser vi till att rätt person får uppdraget. Vi har en barnvakt i Enköping för regelbunden barnpassning såväl som för kvällar och helger. Kontakta oss idag för att boka in ett första möte med en nanny för er familj!

Var kan jag få en barnvakt i Enköping?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Enköping oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bredsand, Fjärdhundra, Grillby, Haga, Hummelsta, Lillkyrka, Märsön och Örsundsbro. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Enköping för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Enköping!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Enköping?

Vi hjälper många familjer i Enköping med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Enköping är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Enköping dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Enköping börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Enköping

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Enköping
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Enköping som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert