Barnvakt i Enköping

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Så väljer vi barnvakt i Enköping

Livet blir lätt att leva med barnpassning i Enköping som ges av en barnvakt med utbildning och lång erfarenhet av att ta hand om barn.

Efter mer än tio år som förmedlare av barnvakter så vet vi vad som krävs för att en ung person ska klara av att passa ett eller flera barn. Det är ytterst få av alla de som söker jobb hos oss som får det. Det beror på att vi ställer mycket höga krav. En barnflicka i Enköping som kommer från NannyPoppins har lång erfarenhet. Dessutom så kommer det här att vara en person med ett brinnande intresse för barn. Kanske studerar hon för att bli lärare eller psykolog. Den vidareutbildning vi ger ses som en morot för att få jobba med oss. Barnvakten kommer att ha fullt stöd från våra experter och ser stor mening med att lära sig mer om hur barn i olika åldrar resonerar och fungerar.

När vi väl har valt ut en lämplig kandidat så följer flera intervjuer. Detta så att vi kan säkra oss om att vi har funnit rätt person. På så vis så slipper ni leta upp referenser och ställa de viktiga frågorna som avslöjar om barnvakten kommer att klara jobbet som barnvakt hos er. Du kan läsa mer om hur vi hjälper till med barnpassningen här.

Fördelar med lokal barnpassning i Enköping

Vi vet att det finns fördelar med att barnvakter inte behöver resa långt. När ni behöver hjälp en kväll så måste det löna sig för barnflickan att ställa upp. Det gör det då hon snabbt kan komma hem till er. Lokalkunskaper är också viktiga. Enköping är parkernas stad och det finns mycket att göra utomhus. Men barnvakten måste förstås veta var det är bra att vistas med barn och när. Det gör hon om hon kan staden sedan tidigare.

När barnen ska hämtas på förskola och kanske också lämnas lite senare för fotbollsträning eller andra fritidsaktiviteter så är det också bra att er nanny i Enköping hittar. Hon kommer inte att behöva snurra omkring och leta efter adresser utan kan fokusera helt ut på barnen så att de förblir säkra i och omkring trafik.

Läs mer om vår barnpassning

En barnvakt i Enköping som barnen gillar

Vi får ofta höra från föräldrar att barnen väntar på nästa gång de inte kan vara hemma. Det här händer då man får barnpassning i Enköping av en person som tycker att det är roligt att vara tillsammans med barn. Det blir lekar och aktiviteter som stimulerar. Mellanmål kombineras med intressanta samtal från barnens vardag och värld. Föräldrar kan tids nog räkna med att få viktig information från barnvakten som är väl insatt i vad som händer i skola. Samtalen vid mellanmålet kan avslöja saker som konflikter med andra barn eller annat som verkligen är viktigt att få veta som förälder men som man kanske inte alltid får tid att ta del av då det blir för stressigt.

En barnvakt i Enköping från NannyPoppins blir som en extra familjemedlem som man kan lita på. I och med att det här är en yngre person så känner de små att det inte rör sig om en extra förälder utan snarare om en kompis. Men våra barnvakter vet hur gränser ska sättas och de är duktiga på att få barnen att göra det som kanske inte är så roligt. Nattning sköts och läxor blir gjorda då vår barnflicka är på plats!

Regelbunden och sporadisk passning

Ni väljer själva vilken typ av barnpassning som ni behöver och när. Vi har skapat olika prismodeller som gör att det blir lätt att ta hjälpen. Med en stor bas av duktiga barnvakter som finns i er närhet så ser vi till att rätt person får uppdraget. Vi har en barnvakt i Enköping för regelbunden barnpassning såväl som för kvällar och helger. Kontakta oss idag för att boka in ett första möte med en nanny för er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert