• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Enköping

 • Hitta en trygg barnvakt i Enköping
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Enköping
 • Få en utbildad barnvakt i Enköping
Barnvakt Enköping
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Enköping

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Enköping

Hos oss kan du välja bland utbildade och duktiga barnvakter i hela Enköping med omnejd, vare sig du bor mitt inne i centrum eller i en ort lite utanför. 

Lär känna er barnvakt innan ni sätter igång

Vi ser till att matcha din familj med rätt barnvakt utifrån era behov och önskemål. Ni får alltid chansen att träffa barnvakten under en prova-på-träff utan bindning, för att ni ska kunna känna av om det är en bra matchning.

Personlig Barnvakt Dalarna

Duktiga barnvakter i Enköping

Barnvakt Ebba i Enköping

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Enköping

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Enköping

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Enköping

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Enköping

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Enköping

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Enköping

Kom igång med barnpassning i Enköping

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Enköping.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Enköping!

Kom igång med barnpassning i Enköping

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Enköping?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Enköping med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Enköping, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Enköping

Varför väljer så många en barnvakt i Enköping från NannyPoppins?

Barnvakt Enköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Enköping är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Enköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Enköping kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Enköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Enköping med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Enköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Enköping som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Enköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Enköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Enköping

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Enköping är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Enköping några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Enköping

Så väljer vi barnvakt i Enköping

Livet blir lätt att leva med barnpassning i Enköping som ges av en barnvakt med utbildning och lång erfarenhet av att ta hand om barn.

Efter mer än tio år som förmedlare av barnvakter så vet vi vad som krävs för att en ung person ska klara av att passa ett eller flera barn. Det är ytterst få av alla de som söker jobb hos oss som får det. Det beror på att vi ställer mycket höga krav. En barnflicka i Enköping som kommer från NannyPoppins har lång erfarenhet. Dessutom så kommer det här att vara en person med ett brinnande intresse för barn. Kanske studerar hon för att bli lärare eller psykolog. Den vidareutbildning vi ger ses som en morot för att få jobba med oss. Barnvakten kommer att ha fullt stöd från våra experter och ser stor mening med att lära sig mer om hur barn i olika åldrar resonerar och fungerar.

När vi väl har valt ut en lämplig kandidat så följer flera intervjuer. Detta så att vi kan säkra oss om att vi har funnit rätt person. På så vis så slipper ni leta upp referenser och ställa de viktiga frågorna som avslöjar om barnvakten kommer att klara jobbet som barnvakt hos er. Du kan läsa mer om hur vi hjälper till med barnpassningen här.

Fördelar med lokal barnpassning i Enköping

Vi vet att det finns fördelar med att barnvakter inte behöver resa långt. När ni behöver hjälp en kväll så måste det löna sig för barnflickan att ställa upp. Det gör det då hon snabbt kan komma hem till er. Lokalkunskaper är också viktiga. Enköping är parkernas stad och det finns mycket att göra utomhus. Men barnvakten måste förstås veta var det är bra att vistas med barn och när. Det gör hon om hon kan staden sedan tidigare.

När barnen ska hämtas på förskola och kanske också lämnas lite senare för fotbollsträning eller andra fritidsaktiviteter så är det också bra att er nanny i Enköping hittar. Hon kommer inte att behöva snurra omkring och leta efter adresser utan kan fokusera helt ut på barnen så att de förblir säkra i och omkring trafik.

Vi får ofta höra från föräldrar att barnen väntar på nästa gång de inte kan vara hemma. Det här händer då man får barnpassning i Enköping av en person som tycker att det är roligt att vara tillsammans med barn. Det blir lekar och aktiviteter som stimulerar. Mellanmål kombineras med intressanta samtal från barnens vardag och värld. Föräldrar kan tids nog räkna med att få viktig information från barnvakten som är väl insatt i vad som händer i skola. Samtalen vid mellanmålet kan avslöja saker som konflikter med andra barn eller annat som verkligen är viktigt att få veta som förälder men som man kanske inte alltid får tid att ta del av då det blir för stressigt.

En barnvakt i Enköping från NannyPoppins blir som en extra familjemedlem som man kan lita på. I och med att det här är en yngre person så känner de små att det inte rör sig om en extra förälder utan snarare om en kompis. Men våra barnvakter vet hur gränser ska sättas och de är duktiga på att få barnen att göra det som kanske inte är så roligt. Nattning sköts och läxor blir gjorda då vår barnflicka är på plats!

Regelbunden och sporadisk passning

Ni väljer själva vilken typ av barnpassning som ni behöver och när. Vi har skapat olika prismodeller som gör att det blir lätt att ta hjälpen. Med en stor bas av duktiga barnvakter som finns i er närhet så ser vi till att rätt person får uppdraget. Vi har en barnvakt i Enköping för regelbunden barnpassning såväl som för kvällar och helger. Kontakta oss idag för att boka in ett första möte med en nanny för er familj!

Var kan jag få en barnvakt i Enköping?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Enköping oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bredsand, Fjärdhundra, Grillby, Haga, Hummelsta, Lillkyrka, Märsön och Örsundsbro. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Enköping för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Enköping!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Enköping?

Vi hjälper många familjer i Enköping med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Enköping är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Enköping dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Enköping börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Enköping

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Enköping
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Enköping som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7