• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Dalarna

 • Hitta en trygg barnvakt i Dalarna
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Dalarna
 • Få en utbildad barnvakt i Dalarna
Barnvakt Dalarna
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Dalarna

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Dalarna

Här kan du hitta professionella barnvakter i hela Dalarna med omnejd. Våra nannies är dessutom utbildade och certifierade, så att du och din familj kan känna er trygga och säkra.

Personlig barnpassning för just din familj

För oss är det viktigt att du får en barnvakt utifrån din familjs behov. Därför erbjuder vi barnpassning för barn i alla åldrar och områden i Dalarna, oavsett hur er vardag ser ut!

Vi berättar gärna mer om vår barnpassning, så det är bara att kontakta oss för mer information.

Personlig Barnvakt Dalarna

Duktiga barnvakter i Dalarna

Barnvakt Ebba i Dalarna

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Dalarna

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Dalarna

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Dalarna

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Dalarna

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Dalarna

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Dalarna

Kom igång med barnpassning i Dalarna

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Dalarna.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Dalarna!

Kom igång med barnpassning i Dalarna

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Dalarna?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Dalarna med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Dalarna, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Dalarna

Varför väljer så många en barnvakt i Dalarna från NannyPoppins?

Barnvakt Dalarna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Dalarna är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Dalarna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Dalarna kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Dalarna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Dalarna med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Dalarna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Dalarna som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Dalarna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Dalarna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Dalarna

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Dalarna är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Dalarna några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Dalarna

Trygg barnvakt i Dalarna

Barnpassning i Dalarna av en barnvakt som brinner för jobbet och som har erfarenheten och utbildningen som ger säkerhet och trygghet.

Be någon om att nämna ett landskap i Sverige. Chansen är mycket god att de kommer att nämna Dalarna för det här är ett av Sveriges mest kända landskap. Vi blir ofta kontaktade av föräldrar som finns i Dalarnas olika kommuner och som behöver hjälp av en duktig barnvakt som finns lokalt. Med oss så blir det en lugn och trygg barnvakt i Dalarna som verkligen kan sitt jobb. Vi är mycket noggranna med att bara ge uppdrag till personer som har erfarenhet och som via våra intervjuer har visat att de är lämpliga.

För att barnpassning i Dalarna ska bli trygg så är det otroligt viktigt att barnvakten vet hur man jobbar på ett säkert sätt. Vi ger utbildning inom säkerhet och våra barnvakter kan första hjälpen. Dessutom så förstår de att man måste vara uppmärksam hela tiden. Det går inte att prata med vänner på telefon eller surfa på nätet då barnen ser film. Då blir det istället dags för andra uppgifter som är en helt normal del av barnpassningen.

Barnflickor som kan mer

Det är verkligen roligt att komma hem till ett kök som är i ordning och få veta att barnen har gjort sina läxor och övat på pianot. Nu återstår det bara att umgås med de små. Som förälder så kan livet bli nog så hektiskt. En nanny i Dalarna som verkligen ger det stöd man behöver är guld värd men kostar inte som de dyraste smyckena. Våra tjänster täcks av RUT och därmed så blir den professionella barnpassningen överkomlig. Läs mer om våra prismodeller på förstasidan och fråga oss gärna mer om hur RUT-avdrag för barnvakt fungerar.Vi vet att ni behöver få hjälpen av en person som ni kommer att trivas med. Av vår erfarenhet så blir det nästan alltid bra då det kommer en barnflicka i Dalarna som är genuint intresserad av jobbet. Hon vill verkligen passa barnen aktivt och tycker att det är kul att göra saker tillsammans. Det här kommer ni att märka från start. Efter några tillfällen så är det inte ovanligt att barnen frågar när det blir dags för barnvakt i Dalarna nästa gång!

Något som verkligen kommer att påverka hur väl det fungerar med barnpassningen från NannyPoppins är det där med tid. Idag så har vi en stor bas med nannys som finns i olika städer och i er närhet. De har olika scheman och åtaganden och är därmed mer eller mindre lämpliga för er familj.

Vi lyssnar noga på era behov. När vi vet mer om hur ofta ni behöver stödet och när så är det lättare för oss att ordna med ett prova-på-möte. Då kan ni bekanta er och även låta den barnvakt i Dalarna som vi föreslår leka med barnen. Det mötet lägger grunden för riktigt bra barnpassning. Det är då som viktiga frågor kan ställas och ni kan visa barnflickan hur saker fungerar i ert hem. Med denna kunskap så blir det lättare för henne att göra ett riktigt bra jobb från start.

Var kan jag få en barnvakt i Dalarna?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Dalarna oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Avesta, Borlänge, Falun, Gagnef, Hedemora, Leksand, Ludvika, Malung, Sälen, Orsa, Rättvik, Smedjebacken, Säter, Vansbro och Älvdalen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Dalarna för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Dalarna!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Dalarna?

Vi hjälper många familjer i Dalarna med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Dalarna är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Dalarna dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Dalarna börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Dalarna

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Dalarna
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Dalarna som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7