Barnpassning i Båstad

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Fördelar med barnpassning i Båstad

Det blir lugn och ro då ni får barnpassning i Båstad av en duktig och erfaren barnvakt som är utbildad i säkerhet.

Det kan ta lite tid innan man inser att det faktiskt behövs lite hjälp med barnen. Även om man rent praktiskt hinner från jobbet till förskola och sedan klarar allt därhemma så är det inte säkert att det här ger en livssituation som man trivs med. Bara det att man blir så trött av att rusa mellan olika måsten gör att det kan vara svårt att lyssna ordentligt på barnens berättelse om dagen eller att orka läsa saga på kvällen. Men när man får hjälp av en utbildad barnvakt i Båstad så blir livet helt annorlunda. Barnvakten kan hämta på skolan och även se till att läxor och mellanmål klaras av. Barnflickan kan även ta hand om saker som disk, strykning och annat som man med svårighet hinner med.

Den allra största fördelen med en barnflicka i Båstad från oss är den kraft som man får av hjälpen. Det går att vara den förälder som man vill vara då man orkar med och slipper känna stress. Det här är också något som påverkar barnen på ett mycket positivt sätt. De känner sig trygga och ser fram emot att deras barnvakt ska komma och hämta eller bara leka med dem hemma en helgkväll.

Läs mer om vår barnpassning

En barnvakt i Båstad som kan sitt jobb

En barnvakt kan göra många olika saker. Den viktigaste uppgiften är att se till att barnen har det bra och att de är säkra. Barnvakterna från NannyPoppins är utbildade i säkerhet. De kan första hjälpen och förstår hur man leker säkert inomhus och utomhus. De vet också hur olika åldersgrupper ska hanteras. Vi ger interna utbildningar så att redan duktiga nannys kan bli ännu bättre. Vi väljer ut barnflickor som har erfarenhet och ser sedan till att de får alla verktyg som krävs för att göra ett bra jobb hemma hos er.

Ni behöver bara tala om för oss när ni behöver barnpassning i Båstad och hur ofta. Då kan vi se till att ni får en barnvakt som kommer att passa just er familj. Detta både med tanke på saker som schema och på personlighet. Med olika system för barnpassningen så kan vi också se till att priset blir det bästa Detta oavsett om det är så att ni kommer att behöva en barnvakt i Båstad som kommer varje dag eller mest behöver hjälp någon kväll då och då.

Lokal förankring ökar säkerheten

Båstads grundskolor är lugna och trygga vilket givetvis beror en hel del på att de flesta skolorna är byskolor där man har omkring 75 elever. En nanny i Båstad har kanske själv gått i samma skola och hittar lätt mellan förskola, hem och eftermiddagsaktivitet. Det är en fördel att få hjälpen av en person som är lokalt förankrad. Det gör det också lättare för barnvakten att komma i tid då man slipper långa restider.

Så kommer ni igång med barnpassningen

Ni kan börja med ett första gratis möte. Då kommer ni och barnen att få lära känna den barnvakt i Båstad som vi tror kommer att passa er perfekt. Ta chansen att prata mer om era behov och att fråga barnflickan mer om hur hon ser på jobbet. Det här lägger grunden för säker och trygg barnpassning som ni kan lita på!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert