• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Båstad

 • Hitta en trygg barnvakt i Båstad
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Båstad
 • Få en utbildad barnvakt i Båstad
Barnvakt Båstad
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Båstad

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Båstad

Vi har barnflickor i hela Båstad med omnejd. Oavsett om ni bor centralt eller ute på landsbygden, får ni alltid en barnvakt som är personligt utvald.

Prova-på-träff i Båstad

Innan ni sätter igång med barnpassningen, träffar du och din familj er barnvakt i ert hem för en prova-på-träff. Denna träff är utan bindning, så att ni kan lära känna er barnvakt på ett tryggt och säkert sätt.

Om du vill veta mer om vår barnpassning, är det bara att kontakta oss!

Personlig Barnvakt Båstad

Duktiga barnvakter i Båstad

Barnvakt Ebba i Båstad

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Båstad

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Båstad

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Båstad

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Båstad

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Båstad

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Båstad

Kom igång med barnpassning i Båstad

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Båstad.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Båstad!

Kom igång med barnpassning i Båstad

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Båstad?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Båstad med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Båstad, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Båstad

Varför väljer så många en barnvakt i Båstad från NannyPoppins?

Barnvakt Båstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Båstad är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Båstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Båstad kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Båstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Båstad med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Båstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Båstad som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Båstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Båstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Båstad

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Båstad är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Båstad några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Båstad

Fördelar med barnpassning i Båstad

Det blir lugn och ro då ni får barnpassning i Båstad av en duktig och erfaren barnvakt som är utbildad i säkerhet.

Det kan ta lite tid innan man inser att det faktiskt behövs lite hjälp med barnen. Även om man rent praktiskt hinner från jobbet till förskola och sedan klarar allt därhemma så är det inte säkert att det här ger en livssituation som man trivs med. Bara det att man blir så trött av att rusa mellan olika måsten gör att det kan vara svårt att lyssna ordentligt på barnens berättelse om dagen eller att orka läsa saga på kvällen. Men när man får hjälp av en utbildad barnvakt i Båstad så blir livet helt annorlunda. Barnvakten kan hämta på skolan och även se till att läxor och mellanmål klaras av. Barnflickan kan även ta hand om saker som disk, strykning och annat som man med svårighet hinner med.

Den allra största fördelen med en barnflicka i Båstad från oss är den kraft som man får av hjälpen. Det går att vara den förälder som man vill vara då man orkar med och slipper känna stress. Det här är också något som påverkar barnen på ett mycket positivt sätt. De känner sig trygga och ser fram emot att deras barnvakt ska komma och hämta eller bara leka med dem hemma en helgkväll.

En barnvakt kan göra många olika saker. Den viktigaste uppgiften är att se till att barnen har det bra och att de är säkra. Barnvakterna från NannyPoppins är utbildade i säkerhet. De kan första hjälpen och förstår hur man leker säkert inomhus och utomhus. De vet också hur olika åldersgrupper ska hanteras. Vi ger interna utbildningar så att redan duktiga nannys kan bli ännu bättre. Vi väljer ut barnflickor som har erfarenhet och ser sedan till att de får alla verktyg som krävs för att göra ett bra jobb hemma hos er.

Ni behöver bara tala om för oss när ni behöver barnpassning i Båstad och hur ofta. Då kan vi se till att ni får en barnvakt som kommer att passa just er familj. Detta både med tanke på saker som schema och på personlighet. Med olika system för barnpassningen så kan vi också se till att priset blir det bästa Detta oavsett om det är så att ni kommer att behöva en barnvakt i Båstad som kommer varje dag eller mest behöver hjälp någon kväll då och då.

Lokal förankring ökar säkerheten

Båstads grundskolor är lugna och trygga vilket givetvis beror en hel del på att de flesta skolorna är byskolor där man har omkring 75 elever. En nanny i Båstad har kanske själv gått i samma skola och hittar lätt mellan förskola, hem och eftermiddagsaktivitet. Det är en fördel att få hjälpen av en person som är lokalt förankrad. Det gör det också lättare för barnvakten att komma i tid då man slipper långa restider.

Så kommer ni igång med barnpassningen

Ni kan börja med ett prova-på-möte. Då kommer ni och barnen att få lära känna den barnvakt i Båstad som vi tror kommer att passa er perfekt. Ta chansen att prata mer om era behov och att fråga barnflickan mer om hur hon ser på jobbet. Det här lägger grunden för säker och trygg barnpassning som ni kan lita på!

Var kan jag få en barnvakt i Båstad?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Båstad oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Eskilstorpsstrand, Hemmelövsstrand, Malen, Petersberg, Ranvikshöjden och Åstad. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Båstad för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Båstad!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Båstad?

Vi hjälper många familjer i Båstad med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Båstad är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Båstad dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er nanny kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Båstad börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Båstad

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Båstad
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Båstad som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7