Lön barnvakt

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Vi ordnar en vit lön till er barnvakt

Vi har en utbildad och säker barnvakt som kan ge er barnpassning som det går att lita på i alla lägen. Vi ordnar med en vit lön och en referens för framtiden. Efter rut 139 kr/timmen.

I en perfekt värld så skulle man aldrig behöva stressa eller säga till barnen att man inte har tid. Men i vår värld så behöver föräldrar hjälp och det särskilt då de vill förbli lugna och orka med de små. Oavsett om man precis har fått en ny bebis eller om ett barn inte kan gå hem själv från skolan så är det viktigt att se till att stödet som krävs finns där. Med NannyPoppins så får ni en barnvakt med bra lön som hjälper er när ni behöver det och på rätt sätt. Vi har utbildade barnvakter som vet hur man tar hand om barn i olika åldrar.

Med tusentals ansökningar per år så kan vi välja ut de kandidater som är lämpliga för att passa barn. Det betyder att ni får en nanny med vit lön som har gedigen erfarenhet av att passa barn självständigt och som dessutom har en mycket bra inställning. Hon är positiv och mycket lyhörd för era behov. Barnen kommer alltid först och ni kan räkna med full uppmärksamhet från barnvakten då hon finns på plats.

Alla barnflickor från oss kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Vi ger dem utbildning inom säkerhet och ser till att de förstår hur man arbetar på ett förebyggande sätt. Det är på så vis som ni kan lita på säker och trygg barnpassning med oss. Vi ordnar allt det administrativa och ser till att er barnvakt får lön.

Läs mer om vår barnpassning

En barnflicka som passar er – betala vitt!

Alla är vi olika och det är klart att det är viktigt att ni får barnpassningen av en person som både barn och vuxna trivs med. När vi väljer ut en barnvakt åt er så tänker vi på personlighet. I den mån som det går så kommer vi att se till att barnvakten delar era intressen. Det är självklart att det här är en hälsosam person med goda värderingar. Hon kommer ju att bli en förebild för barnen och det innebär ett stort ansvar.

Lön för er barnvakt

För att säkra att vi har valt rätt barnvakt åt er så börjar vi med ett första prova-på-tillfälle. Det här är helt gratis. Ni kan då testa barnvakten och se hur barnen uppfattar henne. Om ni av någon anledning känner att det inte känns rätt så ska ni säga till. Vi kan då ordna med en annan barnvakt som kan passa bättre. Av erfarenhet så vet vi att det för det mesta blir rätt då vi enbart skickar utbildade, engagerade och mycket trevliga barnvakter som tycker att barn är det bästa som finns.

Gör rätt och betala er barnvakt lön som är vit och laglig. Med RUT är det inte dyrare.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert