• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Lön barnvakt

  • Prova-på-träff & nöjdhetsgaranti
  • Få en trygg och utbildad barnvakt
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Lön barnvakt

VI ORDNAR EN VIT LÖN TILL ER BARNVAKT

Vi har en utbildad och säker barnvakt med erfarenhet som kan ge er barnpassning till era barn som det går att lita på i alla lägen. Vi ordnar med en vit lön och en referens för framtiden. Efter rut 139 kr/timmen.

I en perfekt värld så skulle man aldrig behöva stressa eller säga till sina barn att man inte har tid. Men i vår värld så behöver föräldrar hjälp och det särskilt då de vill förbli lugna och orka med de små, då kan man behöva en barnvakt. Oavsett om man precis har fått en ny bebis eller om ett barn inte kan gå hem själv från skolan så är det viktigt att se till att stödet som krävs finns där från en barnvakt. Med NannyPoppins barnpassning så får ni en barnvakt med erfarenhet till era barn med bra lön som hjälper er när ni behöver det och på rätt sätt. Vi har utbildade barnvakter som vet hur man tar hand om barn i olika åldrar, och varje barnvakt får dessutom en bra och vit lön.

Med tusentals ansökningar för ett jobb som barnvakt per år så kan vi välja ut de kandidater som är lämpliga för att passa barn. Det betyder att ni får en barnvakt med vit lön som har gedigen erfarenhet av att passa barn självständigt som barnvakt och som dessutom har en mycket bra inställning. Er barnvakt är positiv och mycket lyhörd för era barn och era behov.Era barn kommer alltid först och ni kan räkna med full uppmärksamhet från er barnvakt då hon finns på plats.

Alla barnvakter från oss har erfarenhet sedan tidigare och kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Vi ger varje barnvakt utbildning inom säkerhet för era barn och ser till att de förstår hur man arbetar på ett förebyggande sätt, därför förtjänar de mer och en bra lön. Det är på så vis som ni kan lita på säker och trygg barnvakt med stor erfarenhet för barnpassning med oss. Vi ordnar allt det administrativa och ser till att er barnvakt får lön. Vi vill att det ska löna sig för både dig, dina barn och er barnvakt, och med mer erfarenhet och kvalitet på barnpassning, förtjänar barnvakten en bra och rättvis lön.

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7