Lön barnvakt

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Vi ordnar en vit lön till er barnvakt

Vi har en utbildad och säker barnvakt med erfarenhet som kan ge er barnpassning till era barn som det går att lita på i alla lägen. Vi ordnar med en vit lön och en referens för framtiden. Efter rut 139 kr/timmen.

I en perfekt värld så skulle man aldrig behöva stressa eller säga till sina barn att man inte har tid. Men i vår värld så behöver föräldrar hjälp och det särskilt då de vill förbli lugna och orka med de små, då kan man behöva en barnvakt. Oavsett om man precis har fått en ny bebis eller om ett barn inte kan gå hem själv från skolan så är det viktigt att se till att stödet som krävs finns där från en barnvakt. Med NannyPoppins barnpassning så får ni en barnvakt med erfarenhet till era barn med bra lön som hjälper er när ni behöver det och på rätt sätt. Vi har utbildade barnvakter som vet hur man tar hand om barn i olika åldrar, och varje barnvakt får dessutom en bra och vit lön.

Med tusentals ansökningar för ett jobb som barnvakt per år så kan vi välja ut de kandidater som är lämpliga för att passa barn. Det betyder att ni får en barnvakt med vit lön som har gedigen erfarenhet av att passa barn självständigt som barnvakt och som dessutom har en mycket bra inställning. Er barnvakt är positiv och mycket lyhörd för era barn och era behov. Era barn kommer alltid först och ni kan räkna med full uppmärksamhet från er barnvakt då hon finns på plats.

Alla barnvakter från oss har erfarenhet sedan tidigare och kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Vi ger varje barnvakt utbildning inom säkerhet för era barn och ser till att de förstår hur man arbetar på ett förebyggande sätt, därför förtjänar de mer och en bra lön. Det är på så vis som ni kan lita på säker och trygg barnvakt med stor erfarenhet för barnpassning med oss. Vi ordnar allt det administrativa och ser till att er barnvakt får lön. Vi vill att det ska löna sig för både dig, dina barn och er barnvakt, och med mer erfarenhet och kvalitet på barnpassning, förtjänar barnvakten en bra och rättvis lön.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

En barnflicka som passar er – betala vitt!

Alla är vi olika och det är klart att det är viktigt att ni får barnpassningen av en barnvakt med erfarenhet som både barn och vuxna trivs med. När vi väljer ut en barnvakt åt er så tänker vi på personlighet. I den mån som det går så kommer vi att se till att barnvakten delar mer av era intressen. Det är självklart att det här är en hälsosam barnvakt med erfarenhet och med goda värderingar. Er barnvakt kommer ju att bli en förebild för barnen och det innebär ett stort ansvar.

Lön för er barnvakt

För att säkra att vi har valt rätt barnvakt åt er så börjar vi med ett första prova-på-tillfälle med en barnvakt med erfarenhet. Ni kan då testa barnvakten och se hur era barn uppfattar er barnvakt. Om ni av någon anledning känner att det inte känns rätt med er barnvakt så ska ni säga till. Vi kan då ordna med en annan barnvakt som kan passa bättre. Av erfarenhet så vet vi att det för det mesta blir rätt då vi enbart skickar utbildade, engagerade och mycket trevliga barnvakter som tycker att barn är det bästa som finns. Att varje barnvakt får lön för att passa barn är bara ett plus.

Gör rätt och betala er barnvakt lön som är vit och laglig. Med RUT är det inte dyrare med lön.

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert