• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Timpenning för barnvakt

  • Prova-på-träff & nöjdhetsgaranti
  • Få en trygg och utbildad barnvakt
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Timpenning för Barnvakt
Barnvakt i parken

Vad för timpenning är rimlig för er barnvakt?

Med en barnvakt som kan ge er säker och trygg barnpassning krävs det en försäkring och utbildning. Vi erbjuder er barnvakt en bra timpenning då ni efter rutavdraget enbart betalar 139 kr/timmen.

Det är många som kämpar med att få tiden att räcka till. Stressen är inte bra för familjen och det finns god anledning till att göra något åt situationen. Med en barnvakt från oss så blir livet helt annorlunda. Ingen behöver stressa hem från jobb för att hinna med hämtning från skola och lämning på fotbollen. Det här kommer ju nannyn att ta hand om! Dessutom så kommer er barnflicka se till att barnen äter mellanmål, gör läxor och får chansen att i lugn och ro prata om sin dag.

När föräldrar kommer hem till ett kök som är i ordning och barn som är glada och trygga så rinner den där stressen som alla plågades av bort. Det blir tid för skratt och verkligt mys tillsammans, även på en helt vanlig torsdag!

En barnvakt med bra timpenning för ditt behov

Med många duktiga barnvakter så kan vi hjälpa er med regelbunden barnpassning såväl som med sporadisk hjälp. Ni behöver inte välja det ena eller det andra. Vi ser till att ni får hjälpen av en person som kan då ni behöver barnpassningen. Ni börjar med att kontakta oss och berätta lite mer om behoven som ni har. När vi vet mer om intressen, om barn ska hämtas och lämnas, och när ni kan tänkas behöva stödet så kan vi matcha er med en jätteduktig barnvakt som finns lokalt nära er. Ni får ett första möte. Då kan föräldrar och barn prova på vilket inte är så dumt då man kanske inte har haft barnflicka tidigare. Det här är också ett perfekt tillfälle att berätta lite mer om hur ni vill att saker och ting ska fungera hemma hos er.

Gör rätt och kör vit barnpassning. Er barnvakt får en bra timpenning tack vare RUT, en vit lön och en bra referens för framtiden.

Något som vi är väldigt stolta över är att i varje svensk stad som vi finns så går det att få en barnvakt som är utbildad. Det betyder i praktiken att ni får mycket hög nivå på barnpassning. Barnflickan kan säkerhet och vet hur man ska tänka för att aldrig hamna i farliga situationer. Egentligen så tycker vi att det borde vara självklart att man bara tar hjälp med barnen av en person som kan första hjälpen.

Våra internutbildningar innefattar inte bara säkerhet. Vi jobbar också med en unik pedagogisk metod. Det här är också något som leder till ökad säkerhet och trygghet för barnen. Då deras nanny är aktiv och uppmärksam så är de i säkra händer. Dessutom så är detta något som gör att barnpassningen blir stimulerande och utvecklande både för barnvakt och för barn.

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7