Barnpassning i Trosa

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnpassning i Trosa som förnöjer

Med vår barnvakt så får ni barnpassning i Trosa som gör barnen glada och föräldrarna nöjda och trygga.

Barn älskar att vara tillsammans med personer som tycker om att leka och som är på gott humör. Som förälder så är det inte alltid så att man orkar leka loss efter en lång arbetsdag och det särskilt när det är så mycket som måste roddas med därhemma. Ett säkert sätt att förändra känslan av att man inte hinner med är att anlita barnvakt i Trosa från NannyPoppins. Våra barnvakter är positiva och de vet hur man skapar glädje och trygghet. Det tar inte många möten förrän barnen börjar fråga efter sin nanny. När kommer hon? Kan hon komma i helgen också? Ja, kanske kan hon även komma i helgen så att föräldrar får lite egen tid tillsammans eller var för sig…

Vad kan en barnflicka i Trosa göra?

Barnvaktens främsta uppgift är att hålla koll på de små och att se till att de är säkra. Men barnpassning i Trosa kan inkludera så mycket mer än lek och mellanmål. Våra nannys är utbildade och de vet hur man kan stimulera barn i olika åldrar. Det betyder att ni kan be henne om att läsa läxor, gå ut för frisk luft, städa upp i rummet tillsammans med barnen och givetvis också ta hand om disken.

Barnflickor som är utbildade kan se till att barn blir redo för nattning och rentav sköta läggdags om det behövs. Vi har också möjlighet att ordna med nanny i Trosa som kan stanna över natten. Då är det alltid fråga om en person som har erfarenhet av detta och som ni kommer att få lära känna i lugn och ro innan det blir dags med övernattning.

Läs mer om vår barnpassning

En säker barnvakt i Trosa kan man lita på

Ni kan lita på barnvakten som kan första hjälpen och som har lärt sig hur man ska agera för att förebygga farliga situationer. Hon har alltid stöd av våra experter som hjälper till med frågor omkring olika åldrar och situationer. När ni vill att nannyn ska hämta barnen från förskolan så är det otroligt viktigt att ni känner er säkra med detta arrangemang. Barnflickan måste klara av att röra sig med ett eller flera barn vid trafik. Dessutom så ska hon veta hur man leker på lekplatsen på ett säkert sätt.

Vi vidareutbildar våra barnvakter så att de kan ge barnpassning i Trosa som är trygg och säker. När det finns frågor från barnvakt eller från föräldrar så tar vi omedelbart tag i dessa. Det kan röra allt från tidschema till vad som kan förväntas av den som passar barnen. Med god kommunikation så ser vi till att alla trivs med upplägget.

Ta en titt på vår startsida för att se våra prismodeller. De är till för att göra det lättare för er att få barnvakt i Trosa till ett skäligt pris. De är också utformade för att se till att barnflickan får bra betalt vilket är minst lika viktigt.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert