• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Strömstad

  • Vårt mål: Strömstads bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Strömstad
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Strömstad
Barnvakt i parken i Strömstad

Barnpassning i Strömstad ska vara säker

Med en erfaren och engagerad barnvakt så får ni barnpassning i Strömstad som är trygg och mycket säker.

De flesta kan nog hålla med om att man inte gärna lämnar barnen tillsammans med en person som inte är säker. Trots detta så är det många som väljer en barnvakt i Strömstad som inte ens kan hjärt- och lungräddning! Sedan vi kom igång med att utbilda barnvakter i hela Sverige så är det mycket som har förändrats. Föräldrar vet att man absolut kan kräva att en barnflicka i Strömstad är utbildad i första hjälpen och att hon har erfarenhet. Med RUT så betalar man ju i stort sett lika mycket för den utbildade barnvakten som för en person som inte har samma kunskap.

Då ni får barnvakt från oss så kan ni lita på att hon vet hur man tar hand om barn i olika åldrar. Vi jobbar också med förebyggande kunskap så att barnvakten inte låter barnen hamna i situationer som kan vara farliga. Aktiv lek i park och hemma är trygg och bra för barnen. Föräldrar kan känna sig lugna då de vet att barnen gör något stimulerande och utvecklande med nannyn men aldrig något farligt!

Med omkring 10 000 ansökningar per år så har vi fullt upp med att se närmre på möjliga barnflickor. Men det är få som i slutänden får jobba med oss. Det beror på att vi ställer mycket höga krav. Vi vill säkra oss om att kunna ge er barnpassning i Strömstad av personer som är ansvarsfulla och mogna. När vi får en ansökning från en person som verkar passa jobbet så börjar vi med vår research. Vi talar med referenser, tar en titt i brottsregister och ser över den tidigare erfarenheten. En del har jobbat som au pair andra har god erfarenhet av att passa barn på kvällar och helger.

När vi är nöjda med bakgrundschecken så kallar vi till intervju. Det är då som vi kan undersöka kandidatens personlighet. En nanny i Strömstad som kommer från oss måste vara positiv och ha tålamod. Sedan så är det förstås så att det bara är bra att olika barnflickor har olika intressen och personlighet. Det gör att vi lättare kan hitta en barnvakt som kommer att passa just er familj.

Barnpassning regelbundet eller sporadiskt

Med smarta prismodeller för barnvakt i Strömstad så kan ni lätt välja den typ av barnpassning som ni behöver. Vi har barnvakter som kan komma varje dag i flera månaders tid och så har vi nannies som bara vill få uppdrag på kvällar och helger. Kontakta oss och berätta när och hur ofta ni behöver hjälpen. Det här är alltid flexibelt. Vi kan hjälpa till med mer barnpassning när det krävs och tvärtom. Detta gör livet för barnfamiljer så mycket lättare och glöm inte bort att barnvakten är en person som ni kommer att tycka om och snart se som en del av er familj.

Var kan jag få en barnvakt i Strömstad?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Strömstad oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Skee, Kebal och Stare. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Strömstad för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Strömstad!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Strömstad?

Vi hjälper många familjer i Strömstad med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Strömstad är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Strömstad dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Strömstad börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Strömstad

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Strömstad
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Strömstad som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7