Barnvakt i Strömstad

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnpassning i Strömstad ska vara säker

Med en erfaren och engagerad barnvakt så får ni barnpassning i Strömstad som är trygg och mycket säker.

De flesta kan nog hålla med om att man inte gärna lämnar barnen tillsammans med en person som inte är säker. Trots detta så är det många som väljer en barnvakt i Strömstad som inte ens kan hjärt- och lungräddning! Sedan vi kom igång med att utbilda barnvakter i hela Sverige så är det mycket som har förändrats. Föräldrar vet att man absolut kan kräva att en barnflicka i Strömstad är utbildad i första hjälpen och att hon har erfarenhet. Med RUT så betalar man ju i stort sett lika mycket för den utbildade barnvakten som för en person som inte har samma kunskap.

Då ni får barnvakt från oss så kan ni lita på att hon vet hur man tar hand om barn i olika åldrar. Vi jobbar också med förebyggande kunskap så att barnvakten inte låter barnen hamna i situationer som kan vara farliga. Aktiv lek i park och hemma är trygg och bra för barnen. Föräldrar kan känna sig lugna då de vet att barnen gör något stimulerande och utvecklande med nannyn men aldrig något farligt!

Läs mer om vår barnpassning

Så väljer vi barnvakt i Strömstad

Med omkring 10 000 ansökningar per år så har vi fullt upp med att se närmre på möjliga barnflickor. Men det är få som i slutänden får jobba med oss. Det beror på att vi ställer mycket höga krav. Vi vill säkra oss om att kunna ge er barnpassning i Strömstad av personer som är ansvarsfulla och mogna. När vi får en ansökning från en person som verkar passa jobbet så börjar vi med vår research. Vi talar med referenser, tar en titt i brottsregister och ser över den tidigare erfarenheten. En del har jobbat som au pair andra har god erfarenhet av att passa barn på kvällar och helger.

När vi är nöjda med bakgrundschecken så kallar vi till intervju. Det är då som vi kan undersöka kandidatens personlighet. En nanny i Strömstad som kommer från oss måste vara positiv och ha tålamod. Sedan så är det förstås så att det bara är bra att olika barnflickor har olika intressen och personlighet. Det gör att vi lättare kan hitta en barnvakt som kommer att passa just er familj.

Barnpassning regelbundet eller sporadiskt

Med smarta prismodeller för barnvakt i Strömstad så kan ni lätt välja den typ av barnpassning som ni behöver. Vi har barnvakter som kan komma varje dag i flera månaders tid och så har vi nannies som bara vill få uppdrag på kvällar och helger. Kontakta oss och berätta när och hur ofta ni behöver hjälpen. Det här är alltid flexibelt. Vi kan hjälpa till med mer barnpassning när det krävs och tvärtom. Detta gör livet för barnfamiljer så mycket lättare och glöm inte bort att barnvakten är en person som ni kommer att tycka om och snart se som en del av er familj.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert