Barnpassning i Strängnäs

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Duktig barnvakt i Strängnäs

En barnvakt från NannyPoppins är utbildad och ger engagerad barnpassning i Strängnäs för barn i olika åldrar.

Det finns föräldrar som blir förvånade då de får veta att deras barnvakt i Strängnäs har utbildning. Man kan få intrycket av att barnpassning inte kräver så mycket och kanske accepterar man att den som passar barnen är passiv. Det viktigaste är ju ändå att de små är säkra och att någon finns där. Men med NannyPoppins så är barnpassning i Strängnäs inte samma sak som att sitta av tiden med en smartphone. Vi har barnvakter som brinner för jobbet och som har ansökt om att få jobba med oss för att de vill få vidareutbildning.

När vi finner en person som har tidigare erfarenhet av att jobba självständigt med barn så undersöker vi referenser och genomför flera intervjuer. Då vi bestämmer oss för att en person får jobba med oss så går vi vidare med utbildning. En barnvakt i Strängnäs som kommer från oss måste kunna första hjälpen. Ännu viktigare är att förstå hur man jobbar på ett förebyggande sätt. Så många farliga situationer kan undvikas helt enkelt för att barnflickan vet hur hon ska hantera barnen på rätt sätt.

Läs mer om vår barnpassning

Rätt barnvakt i Strängnäs

Rätt barnvakt för en familj är fel för en annan, och tvärtom. När vi väljer ut en barnflicka i Strängnäs åt er så beaktar vi flera olika saker. Det är till exempel viktigt att ni får en nanny som ni verkligen kommer att trivas med. Det här kräver att hon kan jobba då ni behöver hjälpen och att hon klarar av att anpassa sig till er familj. Ni får ett första möte som i gratis. Då kommer ni att känna om det kan fungera. Om inte så ordnar vi med en annan person.

Det är sällan som vi matchar fel. Med så många års erfarenhet så har vi lärt oss att läsa mellan raderna. Ett mejl från er som beskriver er familj och när ni behöver barnvakt i Strängnäs är för det mesta det enda som behövs för att vi ska hitta rätt person. Det spar tid och gör att ni slipper ringa referenser och prata med en massa olika möjliga barnflickor.

En person som barnen trivs med

Det är så viktigt att barnen kommer att trivas med barnflickan. Det är rätt så vanligt att barn säger nej till nanny i Strängnäs då de tänker sig att föräldrar kan stanna hemma istället. Man får räkna med några möten för att det hela ska kännas naturligt och familjärt. Med tiden så kommer barnflickan att bli en del av familjen och de små tycker att det är helt underbart att få vara med henne.

Dags att boka barnflicka!

Om ni vet att ni behöver hjälp med barnpassning i Strängnäs så ska ni inte vänta på att en lämplig nanny dyker upp av sig självt. Kontakta oss och boka in det första mötet. Det här är det första steget mot en vardag som blir så mycket enklare både för barn och föräldrar.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert