• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Strängnäs

  • Vårt mål: Strängnäs bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Strängnäs
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Strängnäs
Barnvakt i parken i Strängnäs

Duktig barnvakt i Strängnäs

En barnvakt från NannyPoppins är utbildad och ger engagerad barnpassning i Strängnäs för barn i olika åldrar. Vi finns även i hela Stockholm med omnejd!

Det finns föräldrar som blir förvånade då de får veta att deras barnvakt i Strängnäs har utbildning. Man kan få intrycket av att barnpassning inte kräver så mycket och kanske accepterar man att den som passar barnen är passiv. Det viktigaste är ju ändå att de små är säkra och att någon finns där. Men med NannyPoppins så är barnpassning i Strängnäs inte samma sak som att sitta av tiden med en smartphone. Vi har barnvakter som brinner för jobbet och som har ansökt om att få jobba med oss för att de vill få vidareutbildning.

När vi finner en person som har tidigare erfarenhet av att jobba självständigt med barn så undersöker vi referenser och genomför flera intervjuer. Då vi bestämmer oss för att en person får jobba med oss så går vi vidare med utbildning. En barnvakt i Strängnäs som kommer från oss måste kunna första hjälpen. Ännu viktigare är att förstå hur man jobbar på ett förebyggande sätt. Så många farliga situationer kan undvikas helt enkelt för att barnflickan vet hur hon ska hantera barnen på rätt sätt.

Rätt barnvakt för en familj är fel för en annan, och tvärtom. När vi väljer ut en barnflicka i Strängnäs åt er så beaktar vi flera olika saker. Det är till exempel viktigt att ni får en nanny som ni verkligen kommer att trivas med. Det här kräver att hon kan jobba då ni behöver hjälpen och att hon klarar av att anpassa sig till er familj. Ni kan boka in ett prova-på-möte. Då kommer ni att känna om det kan fungera. Om inte så ordnar vi med en annan person.

Det är sällan som vi matchar fel. Med så många års erfarenhet så har vi lärt oss att läsa mellan raderna. Ett mejl från er som beskriver er familj och när ni behöver barnvakt i Strängnäs är för det mesta det enda som behövs för att vi ska hitta rätt person. Det spar tid och gör att ni slipper ringa referenser och prata med en massa olika möjliga barnflickor.

En person som barnen trivs med

Det är så viktigt att barnen kommer att trivas med barnflickan. Det är rätt så vanligt att barn säger nej till nanny i Strängnäs då de tänker sig att föräldrar kan stanna hemma istället. Man får räkna med några möten för att det hela ska kännas naturligt och familjärt. Med tiden så kommer barnflickan att bli en del av familjen och de små tycker att det är helt underbart att få vara med henne.

Dags att boka barnflicka!

Om ni vet att ni behöver hjälp med barnpassning i Strängnäs så ska ni inte vänta på att en lämplig nanny dyker upp av sig självt. Kontakta oss och boka in det första mötet med en barnvakt. Det här är det första steget mot en vardag som blir så mycket enklare både för barn och föräldrar.

Var kan jag få en barnvakt i Strängnäs?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Strängnäs oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Åkers styckebruk, Aborrberget, Stallarholmen, Marielund, Härad och Merlänna. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Strängnäs för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Strängnäs!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Strängnäs?

Vi hjälper många familjer i Strängnäs med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Strängnäs är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Strängnäs dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Strängnäs börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Strängnäs

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Strängnäs
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Strängnäs som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7