• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Älvsjö

  • Vårt mål: Älvsjös bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Älvsjö
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Älvsjö
Barnvakt i parken i Älvsjö

Barnvakter i Älvsjö som gör skillnad

Livet tar en positiv vändning då ni får barnpassning i Älvsjö av en utbildad och trygg barnvakt från oss.

Känslan av att inte räcka till är mycket vanlig bland barnfamiljer. Det är så mycket som ska hinnas med och åren då barnen är små går i blixtrande hastighet men känns nog så sega då de pågår. Men det går faktiskt att förändra denna tid. Med en barnvakt i Älvsjö så hinner ni stanna upp och faktiskt njuta av barnen och av denna unika tid. Barnvakten kan hjälpa till då tiden inte räcker till. Hon kommer att leka med barnen, göra läxor, servera mellanmål och lyssna då de vill berätta om sin dag.

Skillnaden känns då ni kommer hem till glada och nöjda barn. Disken är undanplockad och parketten syns för leksakerna har också plockats undan. Bara det gör att det går att tänka klart och att pulsen förblir normal. När er barnflicka i Älvsjö har gått hem så kommer ni att ha tid och ork för att umgås med barnen. Stressen försvinner och alla mår bra!

Vi tycker att föräldrar ska ställa krav om säker barnpassning, det gör vi. Varje år så är det tusentals ungdomar i Stockholm som ansöker om att få jobba med oss. Vi kommer att utbilda de som vi väljer ut i första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Men vi vet att det finns mer som påverkar hur säker barnpassningen blir. En barnvakt i Älvsjö måste vara genuint intresserad av att jobba med barn. Det är då som hon kommer att engagera sig och hela tiden vara uppmärksam.

Vi ser alltid närmre på referenser innan vi går vidare med intervju. Vi fastställer också att det rör sig om en säker och trygg person som har tålamod. En positiv inställning är ett måste såväl som förmågan att lyssna på föräldrars instruktioner. Varje familj är unik och vi har experter som hjälper er nanny i Älvsjö att skräddarsy barnpassningen. Här hittar ni alla våra städer.

Boka in ett prova-på-möte

Ni kan snart få träffa den barnvakt som kan ge er barnpassning i Älvsjö. Hon väntar på att få träffa er och barnen. Den första träffen är ett prova-på-möte och det är till för att ni ska kunna bekanta er med varandra. Vi matchar er med en nanny i Älvsjö som har tid att passa barnen då ni behöver hjälpen och ni kan lita på att hon tar jobbet på allvar och älskar att passa barn.

Var kan jag få en barnvakt i Älvsjö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Älvsjö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Herrängen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Solberga, Örby slott samt hela Stockholm och söderort. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Älvsjö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Älvsjö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Älvsjö?

Vi hjälper många familjer i Älvsjö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Älvsjö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Älvsjö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Älvsjö börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Älvsjö

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Älvsjö
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Älvsjö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7