Barnvakt Täby

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Harmonisk vardag med barnvakt i Täby

Mer tid för varandra med barnpassning i Täby av en utbildad och säker barnvakt som älskar att ta hand om barn. Vi hjälper dig hitta en nanny i Stockholm.

I Täby kommun så finns det mycket stöd att få vad gäller föräldraskap och kommunen erbjuder också många fina aktiviteter för barn. Men hur ska man hinna med viktiga utvecklingssamtal och besök på lekcentrum då man knappt hinner med disken? För många föräldrar så är den bästa lösningen en barnvakt i Täby som kan rycka in för barnpassning då tiden inte räcker till. Barnen kommer fortsatt att ha en vardag som de känner igen med sin barnvakt i Täby. När en barnvakt kan hjälpa med hämtning, lämning, mellanmål och läxor ger tid till annat som är så viktigt. Som att ta hela familjen på spännande aktiviteter i naturen eller i Täby Centrum.

Vad ska en barnvakt i Täby göra?

Det är inte alltid så självklart vad man kan kräva av en barnvakt i Täby men med NannyPoppins barnpassning så blir allting tydligt. Vi ser till att familj och barnvakt är helt överens om vad som ska göras under barnpassningen. Det här gör att missförstånd kan undvikas. Dessutom så kan det kännas skönt att veta att det är helt okej att be er barnvakt om att vika tvätt och diska då barnen vilar eller spelar spel. Det här ska ingå i barnvaktens uppgifter och är alls inget konstigt. Hon är absolut inte en elektronisk barnvakt som kan sitta still med passiva barn!

Precis vad er barnvakt kommer att göra beror på när hon kommer, hur ofta, och vilka behov som finns för barnpassning. Kanske är det så att ett barn behöver lite extra hjälp med läxor medan ett annat gärna glömmer bort att borsta tänderna. En barnvakt måste veta hur man tar hand om det lilla barnet. Barnpassning i Täby från NannyPoppins barnvakter är skräddarsydd. Även om er barnvakt bara kommer någon gång per månad så kommer er barnvakt att vara lyhörd och lägga på minnet vad som är viktigt hemma hos er.

Ni börjar med ett första prova-på-möte med en av våra barnvakter där ni kan berätta mer om familjen och även ställa frågor till er barnvakt. Det märks snabbt om det kommer att fungera och det brukar det också göra. Med lång erfarenhet av att erbjuda barnvakt i flera olika städer så vet vi hur man matchar barnvakt och familj på ett bra sätt, för bästa möjliga barnpassning. Det händer förstås att det inte riktigt stämmer med schema och då ordnar vi med ett bättre alternativ. Det viktigaste är att ni och er barnvakt i Täby upplever att det fungerar bra och att barnpassningen blir trygg och givande.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Täby

Våra barnvakter är kreativa och de tycker att det är kul att leka med barn. Vi väljer noga ut personer som har erfarenhet av att passa barn sedan tidigare men som vill lära sig mer. Med vår unika pedagogiska metod så blir jobbet riktigt spännande. Dessutom så har vi experter på plats som ger stöd då det dyker upp frågor. Det är få som får jobbet barnvakt Täby med NannyPoppins barnpassning men de som får uppdraget får ut väldigt mycket av detta. Vidareutbildningen får betydelse och gör att varje uppdrag med barnpassning ger så mycket mer för alla barnvakter.

Men barnpassning i Täby innebär inte bara kreativ lek utan också ett ansvar. Era barn är i säkra händer då vi ser till att er barnvakt i Täby är utbildad i säkerhet. Hon vet vad man gör om ett barn sätter i halsen eller får en allergisk reaktion. Dessutom så kommer barnvakten att röra sig på ett säkert sätt med barnen utomhus. Det gör att ni kan lita på att hon kan hämta och lämna så att ni hinner med.

Det är också viktigt att en barnflicka i Täby beter sig på ett bra sätt i ert hem. Hon bör verka för att barnen lär sig goda rutiner. När ni kommer hem så ska det vara undanplockat efter lek och mellanmålet bör inte står kvar på bordet då det redan är dags för middag. En ansvarsfull nanny ser till att det förblir ordning och reda och att barnen gör det som de ska göra när de ska göra det.

Boka in en barnvakt Täby för regelbunden barnpassning eller för sporadiska uppdrag på kvällar och helger. Vi har personerna som brinner för jobbet och som bara väntar på att få lära känna er familj.

För mer information om vår barnpassning i Stockholm, klicka här.

Var kan jag få en barnvakt i Täby?

NannyPoppins barnpassning och barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Täby. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Täby oavsett om du bor centralt i Täby eller i omgivningen av Täby, inklusive platser som Arninge, Ella gård, Ella park, Ensta, Gribbylund, Lahäll, Näsbypark, Roslags-Näsby, Skarpäng, Tibble, Täby Kyrkby, Viggbyholm med flera. Vi finns i hela Täby, såväl som i resten av Stockholm. Vi har barnvakter för alla som vill och behöver en barnvakt i Täby. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt Täby för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Täby?

Våra barnvakter i Täby är noggrant utvalda och varje barnvakt utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Täby är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande som får uppdraget som barnvakt. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter, barnpassning och om hur du kan hitta en barnvakt Täby för barnpassning hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnpassning, barnvakt & nanny i Täby!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Täby?

Vi hjälper många familjer i Täby med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Täby är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt Täby gör så så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Täby dig att minska stress och få mer energi över. Er barnvakt gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Täby kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi kan hitta barnvakter i Täby även för kvällar och helger. Vi har barnvakter för de som behöver en barnvakt i Täby på kvällstid, och för de som vill ha en under dagtid. I Täby börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna personen. Alla barnvakter i Täby är handplockade. Alltså väljs er barnvakt Täby ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Täby

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Täby
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Täby
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Täby som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert