Barnvakt i Skanör

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Barnpassning i Skanör som gör skillnad

Det första mötet med en utbildad och trygg barnvakt som kan ger er barnpassning i Skanör är helt gratis!

Att få hjälp av en utbildad och erfaren nanny i Skanör är som att gå från en verklighet till en annan. Vi får ofta höra från familjer att de ångrar att de inte kom igång snabbare med nannyn. Bara det att slippa stressa hem från jobbet varje dag är något som ger så mycket energi. Energi som kan användas till att faktiskt umgås med barnen. Dessutom så är det inte så dumt att få lite hjälp med lättare hushållsarbete samtidigt som barnen är i säkra händer. Med barnpassning från NannyPoppins så blir livet annorlunda, både för barn och för föräldrar.

Det är upp till er hur ofta ni vill få hjälpen. Det går bra att börja med någon eftermiddag eller kväll i veckan och vi kan också ordna med regelbunden barnflicka i Skanör som kommer att vara hos er varje dag. Med olika prismodeller så får ni ett bra pris och det kommer också att löna sig för barnflickan att jobba hos er.

Läs mer om vår barnpassning

Nanny med utbildning och erfarenhet

För oss så är det ett måste att barnvakten har god erfarenhet av att självständigt passa barn. När vi får en ansökning från en barnvakt i Skanör så börjar vi alltid med att se på tidigare erfarenhet och med att kontakta referenser. Vi tar en titt i brottsregister och undersöker att det rör sig om en seriös person som det går att lita på. Vi genomför sedan intervjuer där vi lär oss mer om personens personlighet. För att barnpassning i Skanör ska bli professionell så är det viktigt att barnvakten har tålamod och faktiskt också en god portion humor. Visst ska man vara seriös och ta jobbet på allvar men med barn så måste man också veta hur man skrattar åt spilld mjölk innan man torkar upp den.

Erfarenheten kommer också med våra uppdrag. Vi har internutbildningar som ger barnvakten mer kunskap inom säkerhet. Varje barnvakt som jobbar med oss måste kunna första hjälpen. Hon måste också förstå hur man förebygger olyckor. Med vår pedagogiska metod så blir det roligt och utvecklande att jobba som barnflicka i Skanör och det är också en av anledningarna till att vi får så många ansökningar om jobb.

En barnvakt i Skanör för er

Vi föreslår att ni börjar med ett första gratis möte med en barnvakt som kan tänkas passa er familj. En barnvakt i Skanör ska vara en person som ni kommer att trivas med. Under det första mötet så kommer ni att märka om vi har tänkt rätt. Om vi mot förmodan inte har gjort det så kan ni alltid träffa en annan barnflicka som finns i vårt stora nätverk. Med många duktiga nannies så ordnar vi lätt med barnpassningen då ni behöver den!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert