Barnpassning i Östergötland

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Boka in barnpassning i Östergötland

Snart kommer er barnvakt som är utbildad för att ge kreativ, säker och mycket positiv barnpassning i Östergötland!

Vänta inte med att boka barnvakt i Östergötland! Livet blir så mycket lättare då ni får hjälpen och äntligen kan sluta stressa. Med en utbildad nanny i Östergötland så vet ni också att barnen är i trygga händer. Hon har utbildats i första hjälpen och kan hjärt- och lungräddning. Dessutom så vet hon hur viktigt det är att jobba i enlighet med era rutiner. Det blir mellanmål som planerat och så kommer barnen att bli redo för sängdags i tid.

Ni kan träffa en barnflicka i Östergötland från oss för ett första prova-på-tillfälle som inte kostar något. Då kommer ni att få lära känna barnvakten och ni kan ställa viktiga frågor. Hon kommer också att passa på att ställa frågor om hur ni vill ha det. Kanske ska hon hämta barnen på förskolan och sedan ta hand om mellanmål och läxor innan ni kommer hem.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt för vardag och helg

Vi har en stor bas av utbildade och erfarna barnvakter. De har alla mycket goda referenser och kan hjälpa er då ni behöver barnpassningen. Genom att se till att matcha er med rätt barnvakt i Östergötland så blir det mycket smidigare. Ni kan räkna med att hon har tid. Dessutom så är det värt det för barnvakten att dyka upp även för kortare uppdrag. Hon finns ju i er närhet och kan därmed lätt komma över då ni kanske behöver få en ledig helgkväll utan de små.

Låt oss bara få veta när ni behöver hjälpen och för hur många barn. Vi kan då hitta en lämplig barnvakt som ni får träffa. Om det känns rätt så kan barnpassningen dra igång. Unna er hjälpen som gör så stor skillnad. Se fram emot att få tid över till mer än måsten och att barnen faktiskt har det underbart bra med sin barnflicka.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert