Barnvakt i Stenungsund

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Flexibel barnpassning i Stenungsund

Få ett första gratis möte med en pålitlig barnvakt för barnpassning i Stenungsund varje dag eller då och då.

Att hitta en lämplig barnvakt i Stenungsund är inte alltid så enkelt. Det är vi väl medvetna om. Det har nämligen tagit oss många år att hitta de allra bästa barnflickorna som jobbar på ett pålitligt och kreativt sätt. Vi har valt ut några få av tusentals ansökningar. Vi har pratat med referenser, tagit en titt i brottsregister och genomfört flera intervjuer. När en nanny i Stenungsund får jobba med oss så rör det sig bara om en person som verkligen är lämplig för detta uppdrag.

Dessutom så kommer vi att se till att våra barnvakter utvecklas och lär sig mer på jobbet. De har redan lång erfarenhet av att jobba med barn i Stenungsund och Göteborg med omnejd. Med vår hjälp så kan de ge den bästa barnpassning Stenungsund har att erbjuda. Varje uppdrag blir skräddarsytt och då det uppstår frågor så står våra experter redo att hjälpa till. Det här är något som ger ett utvecklande barnpassningsjobb men också det som får föräldrar att känna extra trygghet. Vi ger ju även föräldrar ett kontinuerligt stöd och kan alltid byta ut en barnflicka då det behövs.

Med flexibilitet och lyhördhet så ser vi till att alla blir nöjda. Barnflickan får jobba i en familj där hon kommer att trivas och utvecklas. Barnen mår bra av en glad och kreativ barnvakt och föräldrarna kan känna sig säkra då de inte kan hämta, lämna och finnas i hemmet under eftermiddagar och kvällar.

Läs mer om vår barnpassning

Det ska barnvakten göra

En barnvakt i Stenungsund ska göra flera saker. Först och främst så ska hon jobba på ett förebyggande sätt. Hon måste se till att barnen alltid är säkra. Det gäller både utomhus och inomhus. Barnvakten ska ta hand om vardagliga sysslor som mellanmål, hämtning, lämning och givetvis stimulerande lek. Barnen ska känna att barnvakten är där enbart för dem. Det blir tid för samtal och lek men också för att följa viktiga rutiner som att städa upp efter leken och att förbereda för kvällen med bad och tandborstning.

Precis vad er nanny kommer att göra beror på vad ni har behov av och när hon finns på plats. Saker som lättare städning i kök och hantering av tvätt är absolut saker som en duktig barnvakt kan ta hand om. Men det viktigaste är att ni talar om vad som ska göras redan från start. Då kommer samarbetet att fungera bra.

En barnvakt i Stenungsund som passar er

Vi gör vårt bästa för att ni ska få skräddarsydd barnpassning i Stenungsund. Till att börja med så lyssnar vi noga på er. Vi matchar familjen med en barnvakt som har tid då ni behöver hjälpen. Ni kan räkna med att barnflickan har en bra attityd och att hon kommer att klara av de uppgifter som finns hos er. Boka in ett första möte som är gratis så att ni kan lära känna den person som vi rekommenderar och som ser fram emot att lära känna er och barnen.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert