Barnpassning i Aneby

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Väl anpassad barnpassning i Aneby

Det blir lugnt och tryggt med en utbildad barnvakt som ger barnpassning i Aneby då ni inte kan hämta eller vara hemma med barnen.

Varje år så hjälper vi över 5000 familjer med barnpassning. Med många års erfarenhet av att välja ut barnvakter och matcha dem med familjer så vet vi att man kan ha så olika behov. Det är viktigt med väl anpassad barnpassning och det är också därför som vi bara erbjuder erfarna och flexibla nannies. En barnvakt i Aneby som kommer från oss är redo att ta hand om barnen på ert sätt. Det betyder att hon kommer att följa era rutiner och rycka in där ni vill ha hjälpen.

Efter ett första möte som är gratis så kommer föräldrar och barnvakt att vara väl insatta i det som ska göras. Då kan vår nanny i Aneby sätta igång och ta hand om barnen när ni behöver stödet. Vi erbjuder både barnflicka och familj expertstöd. På så vis så kan varje familj få skräddarsydd barnpassning i Aneby. Det är också en stor trygghet för nannyn att hela tiden kunna få vidareutbildning och lära sig mer om hur man kan passa barn i olika åldrar på ett bra sätt.

Läs mer om vår barnpassning

Våra barnvakter

Våra barnvakter finns i er närhet. Vi försöker alltid se till att en barnflicka i Aneby slipper lång restid. Det gör det så mycket lättare att komma i tid och dessutom så är detta en förutsättning för att mer sporadiska uppdrag på kvällar och helger ska kännas intressanta för nannyn. Det är många ungdomar som vänder sig till oss för att få jobb som barnvakt. Men det är få som faktiskt får jobbet. Det beror på att vi är mycket selektiva. Vi kräver att personen som vill jobba som barnvakt i Aneby har erfarenhet såväl som ett verkligt intresse av barn. Det är nämligen detta intresse som gör att våra internutbildningar ger så goda resultat.

Vi har barnflickor som har jobbat länge med oss. Det här är personer som vi känner mycket väl och som vi lätt kan passa ihop med familjer. Många NannyPoppins barnvakter har ett förflutet som au pair. Vi ser också att barnflickor som finns i samma område drar nytta av sin lokalkännedom. Det här gör det enklare att hämta och lämna vid skola och fritidsaktiviteter. Dessutom så är det inte ovanligt att familjen tids nog inser att de känner någon som känner barnflickans familj.

Det kan en barnvakt i Aneby göra

Vad kan ni räkna med när ni får barnpassning i Aneby från en av våra barnvakter? En hel del! Våra barnflickor kommer att passa barnen på ett aktivt sätt. Det blir lek och stort engagemang. Barnvakten kan också diska, vika tvätt och göra annat som på ett naturligt sätt behöver göras i ett hem. Det här är något som ni ska prata med barnvakten om vid det första gratismötet. Då kan ni lägga upp en plan tillsammans så att alla är väl medvetna om vad som kan förväntas.

Kostnader för barnpassning

Hur mycket en barnvakt i Aneby kommer att kosta beror förstås på hur ofta ni behöver hjälpen. Barnpassning täcks av RUT och därmed så blir priset mycket lägre. Detta trots att ni får en utbildad och certifierad barnflicka som passar era barn med stor glädje och kärlek!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert