Barnvakt Nacka

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Finn en bra barnvakt i Nacka

Vi har inte bara en bra barnvakt i Nacka, vi har flera! Det är det som gör det möjligt för NannyPoppins att erbjuda barnfamiljer skräddarsydd hjälp från barnflickor som är utbildade och som kommer med stor erfarenhet av barn i olika åldrar. Med oss så får ni säker barnpassning då ni behöver den och vi har tagit fram två olika prismodeller för att göra tjänsten tillgänglig för fler.

Det går att använda ett smart klippkort då man behöver barnpassning i Nacka då och då men ändå vill få samma fina pris som vi ger då det handlar om regelbunden hjälp. Ta en titt på våra prismodeller och kontakta oss gärna för mer information om detta och om hur vi kan hjälpa till med rutavdrag för ett riktigt lågt pris för professionella barnpassningstjänster.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Nacka

Vi vet att det finns stora fördelar med att få barnpassningen lokalt. Det gör det ju möjligt att ordna med hjälpen med kortare varsel och så är det förstås så att barnvakter ser en fördel med att inte behöva resa så långt. Vi har ett nätverk med barnflickor som finns i Nackaområdet och som snabbt kan komma för att passa på kvällar och helger såväl som dagligen.

En barnvakt i Nacka som kommer från oss är dock alltid redo att jobba de timmar som gäller. Vi har nämligen i förväg sett till att bara skicka personer som är intresserade av de timmar som ni kan erbjuda. Det här leder till högre pålitlighet så att ni kan räkna med att barnflickan kommer som planerat.

Barnens säkerhet kommer först

Man ska aldrig tumma på säkerheten och det behöver man inte heller då man kan få en certifierad barnvakt till samma pris som man hade betalat svart till en person utan utbildning. Vi skickar bara personer som har genomgått våra utbildningar och som vet hur man utför första hjälpen och vad man gör för att hålla små barn säkra och trygga. Även om barnvakten som börjar jobba med oss tidigare har haft många uppdrag så tar vi inga risker. Vi ger också vidareutbildning och coachar barnflickan så att hon blir vassare och mer erfaren med varje uppdrag.

En barnvakt i Nacka som klarar varierade uppgifter

Vi utbildar också våra barnvakter så att de kan jobba på ett flexibelt sätt och klara olika uppgifter. Med en barnvakt Nacka har från oss så får ni hjälp med allt från hämtning till matlagning. Det här kan ni prata om med barnvakten vid det första mötet. Första gången ni ses är till för att prova på och för att lära känna varandra lite bättre. Då ska ni ta chansen att ställa viktiga frågor och att visa hur rutinerna i ert hem ser ut. Det här lägger grunden till barnpassning i Nacka som ni kommer att bli riktigt nöjda med.

Läs mer om Stockholm med omnejd.

Var kan jag få en barnvakt i Nacka?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Nacka oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Sicklaön, Älta, Kummelnäs, Boo, Fisksätra, Hästhagen, Kil och Saltsjöbaden. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Nacka för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Nacka!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Nacka?

Vi hjälper många familjer i Nacka med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Nacka är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Nacka dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Nacka börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Nacka

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Nacka
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Nacka som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert