Barnvakt Lidingö

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Mer energi med barnvakt på Lidingö

Frigör energi och tid med hjälp av en barnvakt på Lidingö som kan komma och ta hand om era barn då ni behöver stödet som mest. På NannyPoppins så gör vi det möjligt att till ett fördelaktigt pris få hjälp med barnpassning som är skräddarsydd. Ni kan använda vårt klippkort för enstaka uppdrag eller boka in daglig hjälp. Vi anpassar oss efter era behov och ser till att barnflickan som vi skickar har rätt kvalifikationer. Läs mer om våra barnflickor i Stockholm med omnejd.

Våra barnflickor får bra betalt men priset kan ändå bli lågt med hjälp av rutavdraget som vi kan ordna med. Det här betyder att ni får professionell hjälp och en barnflicka som verkligen kan sitt jobb och som jobbar på ett säkert och pålitligt vis. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra fördelaktiga prismodeller och om hur vi kan hjälpa er med skräddarsydd barnpassning på Lidingö.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Lidingö

När man tänker lite mer på det där med barnpassning så inser man ganska snart att barnvakten inte bara är en person som håller ett vakande öga över barnen. När man betalar för hjälp med barnen så ska det innebära mer än att barnvakten slår på paddan och sedan surfar vidare på sin mobiltelefon. Det här är inte vad professionell barnpassning på Lidingö går ut på!

När ni hyr in en barnvakt på Lidingö via NannyPoppins så kommer det en person som är intresserad av att aktivera och umgås med era barn. Det här betyder att barnen får uppmärksamhet, att läxor blir gjorda, och att de rutiner som ni har i ert hem följs precis som vanligt. Med lek och förmågan att leda i rätt riktning så blir det ordning och reda, och även mycket trevligt!

En barnvakt på Lidingö som finns i er närhet

NannyPoppins har barnvakter över hela Sverige. Vi har byggt upp ett stort lag av utbildade barnflickor som även kommer med säkerhetscertifikat. Det finns förstås många i Stockholmsområdet och även på Lidingö. Därmed så är chansen god att ni får hjälpen från en person som finns lokalt och som känner till omgivningen. Ju närmre barnvakten har till er desto lättare blir det att ta hand om sporadiska uppdrag såväl som att komma i tid tidigt på morgonen. Det finns helt klart många fördelar med att få hjälpen från personer som finns i närheten, och i den mån som detta är möjligt så matchar vi familjer med barnflickor som inte bor så långt bort.

Rätt person i rätt familj

Det är också av stor vikt att man får rätt barnflicka till rätt familj. Barnpassning på Lidingö handlar ju en hel del om den personlighet som barnflickan har. Det här är något som ni får känna efter då ni träffas första gången på ett prova-på-möte. När ni hör av er för att få en barnvakt på Lidingö via NannyPoppins så börjar vi med ett första tillfälle då ni får lära känna den person som vi tror är bäst lämpad. Om ni håller med oss så är det bara att boka in barnpassningen!

Var kan jag få en barnvakt på Lidingö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Lidingö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bo gärde, Bo, Elfvik, Hersby, Islinge,Näset, Rudboda, Sticklinge, Storholmen, Stockby, Baggeby, Bodal, Brevik, Högberga, Gångsätra,Käppala, Gåshaga, Larsberg, Långängen, Mosstorp, Skärsätra, Torsvik och Herserud. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Lidingö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Lidingö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Lidingö?

Vi hjälper många familjer på Lidingö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Lidingö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Lidingö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Lidingö börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Lidingö

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Lidingö
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt på Lidingö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp på Lidingö. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns för alla åldrar och i alla ämnen!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert