Barnpassning med RUT-avdraget

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Barnpassning med RUT-avdraget

Barn tycker om att ha det roligt och att få uppmärksamhet. Det vet föräldrar. Men när det är mycket som ska hinnas med så är det inte alltid som man orkar med att vara så bra på att lyssna som man kunde önska. Men en barnvakt med RUT som älskar att jobba med barn har tid och ork. Hon kan hämta barnen på förskola och skola. Hon kan se till att de får ett bra mellanmål och är sedan där för att leka och prata. Föräldrar kan ta det lugnt och sluta stressa. När de kommer hem med mer energi och tid så är det något som gynnar hela familjen.

NannyPoppins hjälper dig med RUT-avdraget

Man måste kunna lita på barnvakten. Hon ska dyka upp i tid och vara en person som vet hur man tar hand om barn i olika åldrar på ett säkert sätt. En barnvakt med RUT-avdraget som kommer från oss är utbildad. Hon kan säkerhet och klarar av att hantera barn i alla situationer. Hon blir inte nervös eller stressad av barn som säger emot eller av att gå i trafik med de små. Med lång erfarenhet av att passa barn självständigt så har hon varit med om det mesta. Barnen känner lugnet hos barnflickan och de kommer på ett naturligt sätt att göra som hon säger oavsett om det är i parken eller hemma.

Barn tycker om att ha det roligt och att få uppmärksamhet. Det vet föräldrar. Men när det är mycket som ska hinnas med så är det inte alltid som man orkar med att vara så bra på att lyssna som man kunde önska. Men en barnvakt som älskar att jobba med barn har tid och ork. Hon kan hämta barnen på förskola och skola. Hon kan se till att de får ett bra mellanmål och är sedan där för att leka och prata. Föräldrar kan ta det lugnt och sluta stressa. När de kommer hem med mer energi och tid så är det något som gynnar hela familjen.

Man måste kunna lita på barnvakten. Hon ska dyka upp i tid och vara en person som vet hur man tar hand om barn i olika åldrar på ett säkert sätt. En barnvakt under RUT-avdraget som kommer från oss är utbildad. Hon kan säkerhet och klarar av att hantera barn i alla situationer. Hon blir inte nervös eller stressad av barn som säger emot eller av att gå i trafik med de små. Med lång erfarenhet av att passa barn självständigt så har hon varit med om det mesta. Barnen känner lugnet hos barnflickan och de kommer på ett naturligt sätt att göra som hon säger oavsett om det är i parken eller hemma.

Läs mer om vår barnpassning

En utbildad barnflicka med RUT är inte dyrt

Vi är mycket noga med att bara välja ut barnvakter som verkligen är lämpliga för jobbet. De har ett genuint intresse av att passa barn. En del utbildar sig inom barnomsorgen och andra har alltid sett barnpassning som en del av livet. Efter att ha pratat med referenser och genomfört intervjuer så går vi vidare med utbildning inom säkerhet och pedagogik. Våra barnflickor får lära känna våra experter som sedan kommer att finnas som ett stöd då de ger sig ut på uppdrag.

Era rutiner är viktiga

När ni träffar en barnvakt från oss för första gången så är det viktigt att ni berättar mer om era rutiner. Det första mötet är helt gratis och fungerar som ett prova-på-tillfälle. För att ni ska få barnpassning med RUT-avdrag som känns trygg och bra så är det verkligen viktigt att ni talar om för oss och för barnvakten hur saker och ting ska skötas. Det gäller allt från adresser där barnen ska hämtas till var de diskade kopparna ska stå i köksskåpet. Man kan inte lära sig allt på en gång och det är klart att det kan ta några passningstillfällen innan er barnvakt känner sig varm i kläderna. Av vår erfarenhet så är dock de flesta familjer mycket nöjda redan efter det första mötet då de inser att barnvakten är en seriös, glad och mycket kunnig person.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert